Кадровиците на ГЕРБ оглеждат и "Басейнова дирекция"-Варна. Чака се решение

Кадровиците на Бойко Борисов, отговарящи за Варна, подпалиха моторетките. Мотаха се, ослушваха се и внезапно се юрнаха. Вече, както първи и единствени написахме, смениха Бейхан Хасанов, досегашен шеф на ИАРА-Варна, кадър на ДПС, а на негово място сложиха Стефан Бакърджиев, работил в Община Варна. Гербаджиите подкарват и други агенции, контролирани от назначения, докато ДПС дърпаше конците в кабинета "Орешарски" по схемите на модела "КОЙ".

Кадровиците на ГЕРБ оглеждат и "Басейнова дирекция"-Варна. Дълго време директор там беше Венцислав Николов, който сега е шеф на РИОСВ. Не мина вариантът временно шефка да стане предложена от него кандидатура. "Реформаторите" бяха отрязани от ИАРА-Варна. Те натискаха за Тошко Колев, но сагата с Октай Мустафов блокира активностите им. ИАРА вече е за ГЕРБ чрез кандидатура, одобрена от кмета Иван Портних. Стефан Бакърджиев от понеделник е шеф на агенцията във Варна.

Така не останаха много кадрови комбинации за задоволяване на коалиционните апетити. "Реформаторите" са склонни да приемат техен експерт, Тошко Колев, работил години наред по изграждането на депото за смет, да поеме "Басейнова дирекция". В момента директор е Явор Димитров, който бе назначен по времето на ДПС. Плъзна мълва, че до края на февруари гербаджиите трябва да решат дали ще удовлетворят кадровите мераци на реформаторите. Бавенето на решението провокира служителите да работят "като за последно".

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО