Леле, що стана?! Сетиха се да протестират за Георги Стойков, шеф на ТЕРЕМ-"Флотски арсенал"

Не може да бъде. Заспалите мишки се събудиха. От седмица тръбим, че гербаджиите са сложили на дузпата шефа на ТЕРЕМ-"Флотски арсенал". Медийните мишоци във Варна най-сетне се събудиха от "юнашкия", пардон, сън. Гадните ГЕРБаджии готвели политическа чистка за Георги Стойков, директор на предприятието, здрасти, че бързаме.

Стотици служители излязоха в негова подкрепа пред "Флотски арсенал". "Подаваме декларация с молба да не махат управителя. Даваме 5-дневен срок, след което излизаме на ефективни стачни действия, включващи затварянето и на "Аспаруховия мост" от двете страни, пътя "Варна - Белослав" от двете страни, и акваторията на "Канал 2"", заричат се гневните работници. Всъщност това са протестни действия, но нейсе...

Работници и служители във "Флотски арсенал" смятат, че промените в Съвета на директорите на 13 февруари, за които първи и единствени написахме в "реално време", са сигнал, че се готви смяна на директора, тъй като досега винаги така се е случвало. Плъзнаха сочен слух, че се готви приватизация на кораборемонтния завод.

Професионалните интриганти в морската столица тутакси ще открият и друга "схема". Отстраненият преди десетина дни шеф на "Пристанище Варна" ЕАД, Божидар Чапаров, и Георги Стойков, са нарочени като симпатизанти на идеята Данаил Папазов да бъде подкрепен като кандидат-кмет на Варна.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО