Червените във Варна издигнаха плакат - "Борисов, не кради". Гуцанов плаши с всекидневни протести

Михаил Миков явно ще развали "тайния" достлук с Бойко Борисов. Този път няма как да остави Мая Манолова сама под плакатите на "АТАКА". Колкото и да я ненавижда, колкото и да се страхува от нея. Няма сайтове, които да са атакували повече от нас Мая заради пискането и за измислената афера "Костинброд", но тя се оказа права за печелившата линия на БСП за мегазаема, а не страхливият Мишо Миков. Нагласите в БСП са за яки протести. Червените във Варна го доказаха. Борислав Гуцанов, градският председател на БСП-Варна, изведе неколкостотин души на протест срещу мегазаема. Този път го подкрепиха и от областната структура чрез организационния ресурс на Пламен Стоянов. Разгневените активисти издигнаха плакат - "Борисов, не кради".

"Това, което се случва в момента, минава границите на всичко. Нямало е досега правителство през последните години, което да си позволява по такъв арогантен начин да се отнася към българската държава и към всеки българин. За какво са тези 16 милиарда – за да се увеличат пенсиите ли, да се увеличат заплатите ли, или да се развитие на икономиката. Затова ли са, или са част от поредния грабеж от българите. Кой ще ги изплаща тези пари – ние, всички заедно, децата ни, внуците ни. Искаме ли да влезем в поредната спирала на банковия банкрут на държавата ни. Трябва много ясно и категорично да се противопоставим на това поредно ограбване на държавата ни.

Да кажем край на този кабинет "Борисов", за да няма повече безумия и кражби. Преди две години от Варна започнаха промените. Сега е време Варна отново да покаже, че макар да сме втория по-големина град не сме втори по значение. Варна е мястото, откъдето ще започне падането на този кабинет и възраждането на България!", протръби гръмовно градският председател на БСП-Варна Борислав Гуцанов на митинга организиран от общинското и областното ръководство на Столетницата. Боби Гуцанов заплаши, че ако правителството не преразгледа намерението си за мегазаема, БСП-Варна ще организира всекидневни протести. Протестът на червените във Варна влезе в новините на БНТ.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО