Борислав Гуцанов бе преизбран. Аврам Тодоров: "Глътнахме много вода, стигнахме дъното."

Борислав Гуцанов си заформи "загрявка" с протеста във вторник вечерта. В сряда от 18 часа в зала "Пленарна" на сградата на Община Варна се събра червения актив, за да избере градски председател. Като фаворит бе сочен наследникът на легендарния Апостол Димитров, който сега е в Комисията по досиетата - Борко Гуцанов. Другите двама кандидати са д-р Десислав Тасков и Януари Вичев, който минава за хардлайнер, нещо като "ортодоксален комунист" в рамките на БСП. В сравнение с него Боби Гуцанов е по-десен от бившия активен партиен член на БКП по времето на Тодор Живков - Бойко Борисов. Борислав Гуцанов бе избран за пореден път за градски председател на червените във Варна. При преброени 194 действителни бюлетини за Борислав Гуцанов гласуваха 134 делегати, за Януари Вичев - 44, а за д-р Десислав Ташков - 16.

Три часа дебати и препирни. Борко Гуцанов отнесе много критики. Редна и самокритика. Наши хора твърдят, че бившият депутат е бил страшно разочарован от събитията в парламента. Хак му е - нали грееше на кадро с Лютви Местан, който само дето не се гушна с Бойко Борисов, гласувайки за мегазаема - както и цялата група на ДПС, без хитрецът на Сокола - Делян Пеевски, разбира се. Зле звучал Боби, много кахърен бил. Обаче вечерта се събра и дръпна напоително слово пред актива на БСП-Варна.

Аврам Тодоров отново изби рибата. Заклетият библиофил е "цар на формулировките". Направо ни разби с позвъняването си, преди да започне студиото на Йордан Георгиев-Джуниър за "Шампионска лига". Аврам Тодоров заби мощен смач - "Глътнахме много вода. Обаче трябваше да стигнем дъното, за да се оттласнем и да изплуваме нагоре.". Всъщност Аврам едва ли е изненадан от резултата от гласуването и от развитието на конференцията, тъй като секретарката на ГС Венци ни осведоми за рандевуто му с Борко Гуцанов в кабинета на шефа й в понеделник от 12 часа. Очаквайте подробности.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО