Американски "прифронтови" военни във Варна ще провокират протести и ще докарат "класни проститутки"

Изграждането на базисна инфраструктура за разполагане на "прифронтови" военноморски комуникационни системи за командване и управление на ВМС на НАТО край Варна е "новина" само за онези медийни послушковци, които дни наред не смееха да преведат точно прословутата университетска реч на Виктория Нюланд, в която тя обяви България за "прифронтова страна" наред със страните на Прибалтика, Полша и Румъния. Същите послушковци така и не посмяха да разпространят инфото, че малко преди старта на "Минск-2" в Черно море навлезе ракетният крайцер на ВМС на САЩ "Cole". Когато пиарите на ВМС им се обадят, послушковците са на линия. Обаче "Cole" не влезе в Черно море за каботажно плаване и зареждане със свежи продукти от приятелска фирма във Варна. И затова - послушковците не шукнаха.

Налягането на парцалите на медийния персонал, обслужващ властниците, с нищо няма да промени перспективите за генерирането на протестен потенциал заради разполагането на "прифронтови съоръжения", както ще обяви радикалната опозиция. Не само БСП-Варна ще се размърда. Не само "Атака" пак ще покаже мускули в морската столица. Контингентът на "оперативните руснаци на Терена" ще се увеличи. Как иначе - те да не са мунчовци като нашите плашливи медийни послушковци. Много преди Виктория Нюланд да обяви България за "прифронтова страна" те се разшетаха в Русе, Варна и Бургас. Как иначе - нали на 1 март миналата година президентът на Русия издаде указ, с който разреши на ВС на РФ да навлизат в чужда територия - не че "зелените човечета" не бяха в Крим. Няколко месеца преди това "руските оператори" се активираха.

Всъщност изграждането на базисна комуникационна инфраструктура, която да бъде съвместима със стандартите на НАТО, започна много преди официалното влизане в Пакта през 2004 г. На 3 октомври 1997 г. българският президент Петър Стоянов, турският - Сюлейман Демирел, и румънският - Емил Константинеску, поставиха началото на изграждането на трасе за оптичен кабел, който да свърже системите на Турция, България и Румъния. Само дето на 1 декември миналата година руският президент не обяви Турция за "прифронтова държава", а редна, че ще изгражда "Турски поток". Вместо да започне полагането на тръбите за "Южен поток", които пристигнаха на пристанището във Варна, сега ще се разполагат антени, които ще бъдат част от насочващите системи на ВМС на НАТО - най-вече на САЩ, разбира се.

Ако някой смята, че този процес няма да провокира антинатовски настроения, значи си позволява малоумно да подцени "руснаците на Терена". Ако някой се надява, че американците от своя страна, ще доверят насочващите си системи ВМС на българи, значи тотално се е объркал. Комуникационните системи на ВМС на САЩ в зоната на Варна ще бъдат обслужвани от американски военни. Това не се обсъжда. Питайте шефа на ФБР. Иначе казано - варненските босове на проституцията немедлено трябва да набират висок клас "девойки". О, да - и да им изкарат сертификат за допуск до класифицирана информация - поне до ниво "Поверително". Само изглежда, че се шегувкаме. Руснаците ли не са вербували шифровчици на ВМС на САЩ. Питането е риторично, естествено.

bgsniper.com 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО