Декларация от Инициативна група за спасяването на Христо Кирчев

Инициативната ни група, съставена от "знакови фигури", не само на града, но и на държавата, изразява желанието ни усилията на Христо Кирчев и кликата му да се унищожи СДС-Варна, да бъдат най-сетне забелязани, както от НИС на СДС, така и от ДСБ и другите производни. За съжаление, стратегическата мисия на Кирчев не можа да бъде изпълнена поради липсата на съдействие и съучастие на ръководството на СДС.

Ние не сме членове на СДС, но винаги сме били консуматори и смятаме, че Кирчев трябва да бъде назначен служебно за председател на СДС - Варна и да довърши делото си от предишния си мандат, като служебен председател 2004-2005 г. Всички варненци би трябвало да си спомнят как на 22.12.2004 г. Кирчев, начело на мутри от охранителна фирма, изгони от залата на ФК председателите на 21 клуба, членове на Общинския съвет на СДС и на практика заедно с тях над 1000 членове на СДС, а за компенсация получи депутатско местенце.

За съжаление, делото на Кирчев тогава не бе завършено. С настоящата декларация Ви даваме 7-дневен срок да назначите Кирчев за председател на СДС-Варна. В противен случай ще го кандидатираме за председател на Реформаторския блок. За целта ще използваме наши верни хора, включително и от ДСБ, както и верни хора в РБ - София, а и медийните ни съветници. В края на нашите акции, според инструкциите на огромна журналистка, ще атакуваме юридически регистрацията на СДС, като партия в Република България, като първата ни задача е да възстановим г-н Цанко Цветанов за зам.-председател на НИС на СДС-България.

Ако нашите искания не бъдат изпълнени до края на деня, ще организираме издигането на кандидатурата на Кирчев за кмет на Варна от името на знаковите демократи на града. Декларираме, че СДС за нас е затворена страница и въпрос на морална и личностна позиция тъмно-синя Варна да се из...роди.

Versia.bg

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО