Николай Бареков да каже откъде са парите, с които плати кампанията

“В кадрово отношение се оказах слаб политик”, призна Николай Бареков в студиото на БТВ. Ревейки отново за това, че всички депутати го били напуснали, Дудука нагло заяви, че всъщност платил кампанията на депутатите си, а Ковачки платил неговата. По кой закон кампанията за депутати се плаща от отделни хора, не става ясно? Освен това Николай Бареков нагло лъже, че има да взема пари от Цветан Василев и КТБ, като пропуска факта, че ако не бяха огромните наливания на пари в ТВ7, той имаше по-голяма вероятност да стане политик, избран в Антарктида, отколкото да се мотае из българските градове и да тръби, че няма да цензурира България.

Николай Бареков още не е дал обяснение за парите, които наля в кампанията на частичните местни избори във Варна за кмет през 2013 година на печално известният Христо Бозов, а е известно, че варненци забавят, но не забравят. Тогава Дудука се опита чрез черен ПР на известни варненци и чрез тиражиране на откровени лъжи, да направи така, че Бозов да спечели, а ГЕРБ да загуби. Идеята бе ДПС и БСП да спечелят знаково изборите във Варна и да тласнат града в посока на вече оформената коалиция на БСП, ДПС и Атака. Затова Бареков съвсем погрешно се опита да сатанизира известния варненски политик д-р Янко Станев и то без нито един факт, а само с твърдения, често граничещи с безумство.

Христо Бозов пък като папагал повтаряше, а крайният резултат бе изчезването му от политическата карта на Варна. Къде е това момче, питат варненци. А крайният резултат за Бареков ще бъде, изкарвайки купеният си мандат в Европарламента, тържествено да погребе своята политическа кариера. И ако работилите за изборите при Дудука питат “къде са парите ни”, то останалите хора питат “откъде са парите му?” Кой? Кой, кажи си Бареков!

Днес+

 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО