Портних, слагаш ли феса, Портних? С купени цигани ли ще печелиш на първи тур?!

Паника тресе ГЕРБ-Варна. Партийците на Бойко Борисов са скандализирани от слуховете, че Иван Портних, кмет на Варна и областен координатор на ГЕРБ, се договаря с върхушката на ДПС зад гърба на варненци. Мълвата се разнася със скоростта на светлината - "Ванко" се бил срещал с Рушен Риза, разкрит от Комисията по досиетата като агент "Петър" на Държавна сигурност. Докато гербаджиите се тръшкат заради поредната измекярщина с ДПС, наши хора в партията на Б.Б. алармират, че емисари вече обикалят ромските махали, за да пазаруват цигански гласове за местния вот. Портних, слагаш ли феса, Портних? С купени цигани ли ще печелиш на първи тур изборите за кмет?

Варна е заприличала на Дрезден след бомбардировката на "съюзниците" през Втората световна война. Булевард "Мария Луиза" е блокиран. Двама бачкат, трима се подпират. Други петима обсъждат темповете, пардон, на ремонта. В центъра на Варна няма вода. ФКЦ от културен център се е превърнал в мрачна сграда, в която в пълен мрак се лутат изгубили се варненци. Никой никога не си е позволявал подобна безцеремонна наглост. Никой никога. Иван Портних го стори. Този трябва да бъде изритан от Билдинга, а не да има наглостта да се явява на кметски избори.

Продажничеството на гербаджиите е безпримерно. Бойко Борисов подложи своите на нечувано унижение. Превърна ги в ортаци с ДПС, след като софиянци се вдигнаха на многохилядни протести. Безсрамниците от ГЕРБ-Варна се сдушиха с депесарите. Разчитат на ниска избирателна активност, за да може Иван Портних да спечели вота на първия тур. Очевидно шубето е голям страх. Котилото на "тъстовете" се паникьоса, след като знакови варненски бизнесмени потърсиха алтернатива на потресаващ безхаберник като "Ванко", превърнал Варна в "селище от градски тип".

Научаваме, че "Ванко" вече пишел "Ода за Делян". Апропо. Не бива да забравя да редне и "Поема за Йордан Цонев". На миналите избори "нарисувахме" Христо Бозов с фес и сърп и чук. Иван Портних не трябва да се съмнява - няма да го пропуснем. Вече му избираме феса - шалварите за щерката на Тъста сам да ги подбере.

bgsniper.com  

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО