Кметът на Варна стяга "медийния пул"?! Иван Портних обещал на Б.Б. победа...

Иван Портних се готви за нов пиар-скок, разкриха наши агенти в най-близкото му обкръжение. Ванко много разчита на Красен Кралев. Апропо. Дали Доктора може да му гарантира, че ще го предпази от "приятелски огън". Добротворните ни сърца се раздират от епична нажаленост - не можем да не го жалим Портних. В понеделник го "рекетират" дружките - делвата, вай, божкеее, се пукнала, саботаж - вода заляла крепостната стена по гезмето, брех. В сряда лижат и мажат неформалните пиар-бърсалки на И.П., които са образцови рекетьорки. Стъклопакети диплят връз Стената...
 
Бойко Борисов редна сърцераздирателно в "Свободна зона" на Георги Коритаров за разпространяването на Държавен вестник като притурка на "Телеграф", вестник, обявен за свързан със знакова фигура като Делян Пеевски. "Голям срам, голям срам...", промълви преиграно Борисов. Обаче явно за него не е срамно Краси Доктора да се шашка как да предпази приятелчетата си във Варна от рекета на зиналите "медийния пул" да налапат града. Хак му е на такъв като Красен Кралев - нали е "добро момче", не може да удари по масата и да се справи с Дебелата, мърморят негови "политически приятели".

Преди няколко дни Лили (Христова) се изявила по време на заседание на важна постоянна комисия в Общинския съвет във Варна. Местна газета искала да лапне стотина хиляди лева общинска пара срещу "медийна подкрепа". Скокнала Лили и отсякла - "Кметът каза, че той ще решава за финансирането на медийния пул.". Точка. Леле, леле... Ама тази газета не е само общинска. Нещо повече - контролният пакет е в други ръчички. Колко пъти сме писали - Лили "оправи" Павел Димитров, бившият легендарен лидер на ГЕРБ-Варна, че тези ли ще й се опрат.

Междувременно наши информатори чинно докладват, че Иван Портних преди дни за пореден път обещал победа във Варна на боса си - Бойко Борисов почти се вдъхновил, научаваме с трепет в добротворните ни сърца. Направо се предадоха вибрациите от доверителния разговор между "Бойко" и Ванко, след като "морската столица" бе обявена за "Най-добър град за живеене на младите". Иван Портних обещал на Бойко Борисов, че ще победи във Варна. Да видим.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО