БСП закъса с паричките. Червените във Варна търсят "ресурс" за конгреса

Михаил Миков изпадна в паника. БСП закъса с паричките. "Позитанците" са принудени да търсят изход. Големият бизнес изостави Столетницата. Няма "сухо". БСП потъва всекидневно, превръщайки се в маргинална партийка. "Атака" дърпа електорални дялове. "Гоце" и Татяна Дончева са подозирани, че заговорничат за сметка на БСП. Какво става? Как ще се спасяват червените? По време на форума във Варна лъсна горчивата истина - Георги Гергов вече мърморел, че се затруднявал сам. Още по-лошо за "миковците" - помагал на БСП заради Сергей Станишев.

Червените във Варна търсят "ресурс" за заседанието на конгреса в края на седмицата. Спестяват. Уговарят стари дружки за отстъпки за транспорта. Преди пътуваха с голям автобус до София и обратно - за 2 800 лв. Сега са принудени да се задоволят с по-малък - за 1 800. Нещо повече - врънкали транспортния бос да им опрости ДДС-то и да минат "тънко" с около 1 500 лв., но се оказало, че жестът щял да бъде за последно. Михаил Миков се кахърял за Варна и по други причини - пак финансови...

БСП-Варна реши да купи сградата на ул. "Македония" 33. Напъна се да организира схема - две жилища в комплекс на север от Варна срещу старата къща. "Позитано" 20 се ангажира с операцията. Михаил Миков, научаваме, само дето не тръгвал с фактурите, когато му се налагало да пътува до Варна. Кахър за мангизи, кахър и заради интригите между областните и общинските "стари влъхви". Лошо. Според наш човек в централата, БСП може да има само 5 общински съветници във Варна след вота през есента, а кандидат-кметът на червените да остане четвърти.

bgsniper.com  

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО