Бойко Борисов пристига с гръм във Варна?! Лиляна Павлова подкрепя мероприятието

Сочен слух обикаля Билдинга в "морската столица" от два дни. Бойко Борисов пристига с гръм във Варна в петък, за да сложи край на спекулациите за местните избори. Лиляна Павлова щяла да подкрепи мероприятието "саниращо". Бойко Борисов и Лиляна Павлова ще бъдат по обяд в петък в зала "Варна" на сградата на общината. Официалната част от визита е уговорена. Борисов ще заформи "две в едно" - ще стяга партийните редици за местните избори и ще направи преглед по реда на надзора на "кадровите мероприятия".

Балансите и паритетите във Варна запазиха голяма част от кадрите на ДПС на възлови позиции. След отговора към Мая Манолова, че е спрял 300 назначения, но имало и "коалиционна култура", Б.Б. ще се опита да успокои топката, уговаряйки тарторите на местните гербаджийски кланове да смирят амбициите си за постове до изборите. Сетне щяло да има нова Раздавачка - според представянето. Затова посланието е - да бачкат яко в кампанията.

Лиляна Павлова се оформя като "отговаряща за Варна". Първи и единствени я посочихме като "надзорник" на Бойко Борисов за "морската столица" още на 30 август м.г., когато пристигна в централния офис на ГЕРБ-Варна на ул. "Сан Стефано" заедно с Цветан Цветанов. По време на предсрочните избори за кмет на града през 2013 г. Цв.Цв. три дни шета из Варна преди първия тур. И Портних загуби с малко от Бозов. За втория тур пристигна Борисов с гръм и трясък и донесе победата на Портних - такова бе внушението.

Цветан Цветанов е оставен да се грижи за юбилея си на 8 април. И най-вече - за делото пред ВКС на 17 април. Бойко Борисов не е убеден, че ще спечели лесно във Варна, никак даже. В Пловдив, София и Бургас вероятно няма да има грижи, не и във Варна. Б.Б. няма как да не си дава сметка за комбинациите и схемите тук, както и за дискредитиращото влияние на "тъстовете". По тази причина ще се опита да играе по-внимателно във "византийската столица" на България.

Шумотевицата и суетата са ясни - "дръжките на микрофони" ще накачулят "Бойко". И пак ще пропуснат, разбира се, (не)формалните срещи в "Евксиноград". Бойко Борисов ще се опита да мотивира "големите играчи" в града да подкрепят неговата Схема. Очакваме резултатите.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО