Медийните мишки се изтрепват да пиарстват за "Бойко във Варна" след байряма. Не те ли е гнус, Ванко?

Премиерът Бойко Борисов, министърът на здравеопазването д-р Петър Москов, както и министрите Лиляна Павлова и Красен Кралев ще бъдат във Варна за откриването на нова апаратура в УМБАЛ "Св. Марина". Линейният ускорител за СБАЛОЗ „Д-р Марко Марков“, резултат от успешен проект на Община Варна, както и новият онкологичен център в Терапията, който предстои да бъде открит, са доказателство, че Варна се утвърждава като важна локация за лечение на онкологични заболявания - не само за Североизточна България, но и за цялата страна, заяви кметът Иван Портних.

Активно върви и работата по проекта "Модернизиране на отделението по лъчелечение на СБАЛОЗ "Д-р Марко А. Марков" – Варна" ЕООД, който се реализирапо оперативна програма "Регионално развитие" 2007-2013 г. Миналата седмица бе подписан договор и линейният ускорител за общинската онкологична болница трябва да бъде доставен до 6 месеца. Стойността на апаратурата е 3 906 108 лв., от които 2 600 000 лв. – безвъзмездна финансова помощ и 1 306 108 лв. – собствен принос на бенефициента Община Варна.

Пресцентърът на Иван Портних за пореден път демонстрира пълната зависимост на "медийния пул" от кмета. Когато ние първи и единствени написахме, че Бойко Борисов "пристига с гръм" във Варна, за да заформи пиар покрай нова апаратура в УМБАЛ "Св. Марина", медийните мишки си бъркаха в носа. Сега въртят големи музикални форми. Духайте, духайте, тръбачи на властта. Защо ли "Бойко" не ви пуска изпреварващо инфо на вас, а неговите хора ни заграждат с "оферти за приятелство". Въпреки че сме категорична, последователна и принципна опозиция на властта. Защо?

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО