Срути се хотел "Вероника" в "Слънчев ден". Полицията потвърди за една жертва, още трима са затрупани

Кошмар. Господен знак на Велика сряда. Малко след 17 часа се срути хотел "Вероника" в курортен комплекс "Слънчев ден". Един е загинал, а други трима са затрупани. Информацията бе потвърдена от ОД МВР-Варна. Линейки. Пожарни. Полицейски автомобили. Паника тресе работещи, които се притесняват за тримата си колеги. Екипи на телевидения, сайтове и вестници вече са на мястото на събитието.

Събарянето на сградата, която се намира в началото на комплекса, е започнало преди няколко дни. Според Георги Гергов, собственик на комплекса, става дума за подизпълнител на голяма строителна фирма от Варна, която е на пазара от 25 години. Предполага се, че става дума за неспазване на изискванията и правилата за обезопасяване на обекти, в които се извършват ремонтни дейности. За пореден път преди най-светлия християнски празник неспазването на правилата взема жертви.

Припомняме, че преди две седмици в комплекс "Слънчев ден" на Георги Гергов се състоя форум на БСП, който беше част от пиар-кампания на Сергей Станишев, който се бори да бъде преизбран като бос на ПЕС.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО