Борисов иска Варна, реди "реформаторите" в движение. Стари "сини" изборджии "преговарят" за "ресурс" с Портних?!

"Реформатори-кирчевисти" се разшетаха във Варна. Усетиха, че Бойко Борисов иска Варна за ГЕРБ и не е склонен да я дели с Шишко. "Досетливци" от РБ в "морската столица", които въртят "тройни игрички", се усукват около изборджиите на Б.Б. - напират да "захлебят" покрай изборите: "Разкеши едни 50 000 евро и ще дам всичко от себе си!", обещава стар изборджия. Буквален цитат. "Гарантират", ех, победа на първи тур за Ванко, ти да видиш. Стари "карачи"-изборджии дали не "преговарят" за "ресурс" с Портних? Ванко дали ще отрече?! Разговорите са внимателни, тестващи, сондиращи. Обаче е факт - изборджии от времето на Командира се опитват да "изкарат лев" от кампанията. Иван Портних зловещо може да се нахендри с тези измамници, които се кълняха в щаба на Добрин Митев, че ще му осигурят победа още на първия тур. Направо преуспяха, вервайте - катастрофата бе потресаваща.

Лошо са се объркали мераклиите за пачки - няма да ги огрее от щаба на Иван Портних. Бойко Борисов преподрежда местните "реформатори" в движение. Разбива ги с интриги. Негови хора насъскват десебари срещу седесари, интригантстват в структурите на ДБГ. Б.Б. е упълномощил Красен Кралев да "обединява реформаторите". И той като един "миротворец" се развихри в лагера на "кирчевистите". И се набучи, естествено, като "добро момче". Местен изборджийски фактор като Любо Роев от ДСБ отдавна се опитва да контролира процесите в котилото на "остатъчните кирчевисти". Любчо Роев е прав за себе си - стои на сянка, уж спазва "продуктивна дистанция" от битката за СДС-Варна, но междувременно придърпва конците на "Дебелата Лесничейка". Сетне се намесва Красен Кралев и активностите на Любчо се отливат в медийната канализация.

Важен му е Любо Роев на Радан Кънев. Наследникът на Иван Костов се вживя в ролята на "главен преговарящ" зад кулисите с Бойко Борисов и Иван Портних. Десебарите уж обявяват подкрепа за перспективен съперник на кмета, уж гарантират втори тур, но в същото време въртят мръсни игрички в Билдинга. Търгуват. Оферират - комфортна кампания и "ресто" след вота. Кмет за ГЕРБ срещу областен управител за РБ. Демек - да изпищят "тъстовете". Междувременно изборджиите на Б.Б. се хвалят на тежки софри, че Сашо Котарака е уредил Шишко да не се меси във Варна. Точно заради византийските игрички зад кадър знаков изборджия като Любчо Роев му е важен на Радан Кънев. Р.К. се е наточил за "тройна игра" във Варна. Ако хората на Б.Б. изментят "реформаторите", раданчовците се канят да им го върнат с блокиране на следващия "прокметски" общински съвет.

Докато Радан Кънев "преговаря" с Бойко Борисов за Варна, "стари играчи" от отбора на "кирчевистите" въртят срещи с платежоспособни руски бизнесмени - Донецк гидиджас, пардон за гавраджийската гаргара с "кирчевистите"-дограмаджии. Хвалят се, че могат да заемат нишата на Дудука във Варна, вече били "прибрали" структурите на Аптекаря. Плацикат се в любимия басейн на ДС-агента "Явор" и се мазнят на "Б"-отбора на руснаците в зоната на отговорност на наша руска приятелка, известна с капиите си в Кремъл. Ентусиасти. Ама те откъде да знаят, че момчетата на Владо А. са ги вкарали "в кириза". Ентусиазираните "остатъчни кирчевисти" обещават на намазаните руски бизнесмени, че ще били да придобият контролния пакет акции в Съвета, ако не успеят да пробият в Схемата на следващия кмет на Варна. И щели да върнат "ресто" - дано да не ги изкарват пак от багажници с натрошени крайници.  

Бойко Борисов не взима на сериозно "остатъчните кирчевисти" във Варна - оставил ги е на Красен да ги врътка на караминьол. Чудим му се на уж печен изборджия като Любчо Роев - защо изобщо сяда на "тежки маси" с подобни издухани инструменти за големи музикални форми, след като е организирал "конференция по ноти" на ДСБ-Варна? Защо? Да не би Радан Кънев да не е наясно, че нов бардак със стари политически курви не се прави?! Не вярваме. Изгладнели врътковци като "остатъчните кирчевисти" са образцов политически боклук - дърти гювендии, които ще бъдат наритани от "роевци", когато му дойде времето. Часът за разплата наближава.

bgsniper.com 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО