Наследниците на Добрин Митев във Варна сънуват повече от 10 общински съветници. Обслужват Иван Портних образцово


Миналия четвъртък ДСБ-Варна трябваше да даде пресконференция от 13 часа. Десебарите я отложиха заради престъпната лайнарщина със сринатия хотел на "Гочето Свинаря". Не че не беше ясно какво ще е посланието - "обединение му е майката". Както се казва - във вторник нямаше новина по тази линия. Обаче. Ние сме "направо в оркестъра". Музиката свири туш. Васко Василев се изцепи, че десебарите щели да врътнат обща "реформаторска листа" - с кои "реформатори", апропо, на Янко Станев ли, или на "нова звезда" като Красимир Ангелов, който щял бил да става шеф на СДС-Варна, ти да видиш - питайте Юлиян Гендов, може и Иван Чолаков. Или руснаците от басейна срещу манастира в кк "Св.Св. Константин и Елена".

Петимни сме да видим Янко Станев в обща листа с Васко Василев, вервайте. Общата листа на Васко и останалите "митевисти" щяла да вкара "двуцифрено число" общински съветници, брех. Значи - най-малко единадесет. Тези да не са пили газ. Първо, обща листа на "реформаторите" няма да има. СДС-Варна очеизвадно играе заедно с ГЕРБ за втори мандат на Иван Портних. Второ, листа "Добрин Митев" за Съвета ще направи безподобна услуга на гербаджийската клиентела. Трето, кампания, водена от "изборджийско гуру" като Любо Роев е обречена на шумен провал. Питайте Добрин Митев защо - красавицата Мая може да не я търсите за допълнителен коментар.  

Остана само едно - "митевистите" да поканят в нея нарочените за "отстрелване" гербаджии. И без това Павел Димитров вече "загражда" Иван Луков и Николай Апостолов, за да ги привлече за кампанията на Данаил Папазов. "Митевистите" може да се включат в наддаването и да обслужат и по тази писта Иван Портних. Че и Емил Радев по линия на пускането по Пързалката на Луков. Че и мастит варненски бизнесмен, който чака Акт 16 за едни обекти в подконтролния район на Луков. Такива неща - "Всичко е само бизнес!". Чакайте и буквален отстрел на "магистратски лов" тези дни - с общински съветници и мадами. Питайте аверчето на Васко за "кастинга"...

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО