Лилия Христова ще "уреди" ли кмета Портних с "дърпане на уши" от Борисов?! Емил Радев "вдига ръце"

Лилия Христова, директор на дирекция "Образование, младежки дейности и спорт" в Община Варна, доскоро минаваше за "много близка" до кмета Иван Портних. Леле, що стана - нажалиха се добротворните ни сърца, защото научихме от наши верни агенти на дълбоко прикритие в обкръжението на кмета, че вече не било така, леле, леле. "Как може дирекция да е разделена на практика на две, а плащанията да са продължили след спирачката от Портних. Ако Борисов разбере, че става дума за една "милка", демек за един милион, ще се ядоса много, да знаете.", редна чинно нашият агентин на прикритие в Билдинга.

Не може да е вярно. Не е истина и това си е. Няма как да ни убедят, че Лилия Христова ще подведе по този начин кмета Иван Портних, след като предкампанията за местните избори набира скорост. Има и друго - кой ще ни убеди, че Лилия Христова ще постави под заплаха развитието на кариерата на сина си Павел Христов, който е депутат от ГЕРБ-Варна и административен секретар на Борисовата партия в "морската столица". "Афера" вече подкара яко Ванко. Сега и тези тревоги с Лилия Христова. Тревожно. Кахърно. Кофтално. Съперници на кмета потриват ръце.

В същото време няма как "просветената публика" да забрави, че знакова фигура за ГЕРБ-Варна като Лилия Христова беше близка по партийна линия с Павел Димитров, бивш влиятелен лидер на ГЕРБ-Варна, който сега подкрепя потенциален съперник на Иван Портних - иде реч за Данаил Папазов, разбира се. Междувременно става ясно, че Емил Радев, който в кампанията на ГЕРБ-Варна през 2013 г. работеше с Павел Христов, на практика "вдига ръце" от казуса "Христова и Портних". И правилно. Защо да се намесва, след като и без това го подозират за намеса в партийните проблеми на председателя на Общинския съвет Иван Луков.

Бойко Борисов не само иска втори мандат за Иван Портних. Лидерът на ГЕРБ разпоредил настойчиво, научаваме, Лиляна Павлова и Красен Кралев, които отговарят за Варна, да направят всичко възможно това да стане на първия тур. Павлова и Кралев вече подработиха "подводници" сред "реформаторите", даже към БСП-Варна поглеждат, а в същото време кадри на ГЕРБ-Варна клатят Лодката. Лошо, Борисов, лошо. Точно сега не ти трябват резки движения. Ако Лилия Христова продължи да "командва" в общината, Иван Портних ще се гърчи на втория тур. Нещо повече - ще брои бюлетинки до сутринта след гласуването.

bgsniper.com 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО