Гуцанов агитира табладжии през уикенда. Зад кулисите върти кампания за Съвета като водач на листа

Борислав Гуцанов не удари триумфаторски барабани след заседанието на постоянно действащия конгрес на БСП. Хората на Асен Дебелия и Краси Янков се провалиха. Само дето биха тъпана. Заканваха се, че ще му върнат "тъпкано" на Гуцанов Джуниър заради комбинацията с Цонко Цонев, лансиран и избран за областен шеф на БСП-Варна срещу Пламен Стоянов, кадър на кръга "Янков". Нищо не направиха Дебелия и сие.

В четвъртък Гуцанов събрал актива на ГС на БСП-Варна, чурулика, ех, наше птиченце в обкръжението му. Изнесъл голям доклад за състоянието на организацията, чертал планове, поставял задачи. Новата линия на Боби Гуцанов е - потвърждаване на позициите на червените в Общинския съвет. Гуцанов Джуниър се гласи за водач на листата. Вероятно през есента бесепарите ще броят гласове - колко за Гуцанов и другари за Съвета, а колко - за кандидат-кмета, подкрепен от БСП-Варна.  

Благотворителен турнир по табла събира този уикенд любители и професионалисти на играта. Инициативата е част от кампанията "Талантливите деца на Варна" на сдружение "За младите с любов" и Борислав Гуцанов. Турнирът ще се проведе по правилата на обикновената табла, като двойките ще се определят чрез жребий. Ще се играе до две победи от три игри на принципа на директната елиминация.
    
"Това е четвъртата проява от кампанията. Радвам се, че тя върви успешно. Благодаря на всички, които са съпричастни, защото така помагаме за по-доброто бъдеще на нашите деца.", каза Борислав Гуцанов. Той припомни, че до сега със средства, събрани в кампанията, която започна на 5 декември м.г., дарения са получили Общинският детски комплекс – Варна, детският танцов ансамбъл "Зорница" към народно читалище "Отец Паисий", театралната формация "Феникс", Пламен Любенов.
    
Благотворителният турнир по табла ще се състои на 18 - 19.04.2015 г. (събота и неделя), в бар "The college", срещу заведение "Happy" на Червения площад. Началото на състезанието е 11.00 часа, а таксата за участие - 5 лв.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО