Ченгета залагат поръчков капан за корумпиран гербаджия във Варна. Илюстрация по "картинка", какво друго

Забравете "румънския модел", редна Бойко Борисов пред активисти на ГЕРБ преди месец. Обаче. Лошо. "Босът" на ГЕРБ се нуждае от красноречиви примери, че като премиер не разпъва "чадър" над корумпирани съпартийци. По тази причинаq докато летят тв дроновете, Б.Б. се гласи да удари като за "образцов пример" някои нарочени за курбан гербаджийски алчници, за да си отвори ниша да тресне лапачи и от други партии. Отзивчиви оперативни работници винаги се намират, дипли острословно наш човек в обкръжението на "Бойко".

Ченгета залагат поръчков капан за корумпиран гербаджия във Варна. Илюстрация по "картинка", какво друго. Години наред алчникът лапаше от "сладоледаджийскике схеми". Не че отказваше на търговците с плодове и сокчета по гезмето. Одма да уточним - не става дума за виден общински съветник от ГЕРБ. Всъщност иде реч за негов доскорошен ортак в комбините.

Гербаджията е имал неблагоразумието наскоро да блъвне със самочувствие - "Нищо няма да стане. Така съм се окопал и укрепил, че не могат да ме пипнат софиянците.". Цитатът от срещата в "Хепи" срещу "Черно море" на обяд на 29 април е буквален - "обектът" е бил на мероприятие "Суши", ех. Апропо. "Чадърът" му се изнася за Малдивите през Швейцария...

Предстои да видим дали не могат да го проснат по очи специално командированите от София ченгета. Докато корумпирани гербаджии се пазят от "софийската бригада" и оперативните на "Бате Митко", на гюме ги чакалят неизвестни дори за най-закоравелите ченгеджийски интриганти във Варна оперативни интервенти. Набелязаният за илюстративен курбан подкупен гербаджия е толкова мразен от свои и чужди, че сеирът с праскането му ще предизвика буря от злоради медийни екшъни.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО