Красен Кралев се обяснява за "интересни слухове", че ще се пуска за кмет на Варна. Сякаш някой му предлага

Красен Кралев изби рибата. Обясни се напоително, че нямало да се пуска за кмет на Варна. Сякаш някой му предлага. Ако Бойко Борисов реши да подари Варна на "опозицията", да кандидатира Кралев. Напълно неизбираем е. Не че Иван Портних е любимец на варненци. Обаче пласирането на Красен Кралев, който беше кандидат-депутат от "гражданската квота" на ГЕРБ-Варна, за кандидат-кмет би означавало, че Б.Б. е решил да нулира партийната си структура в града. Дори само обсъждането на тези "интересни слухове" злепоставя Иван Портних, който превърна центъра на Варна в строителна площадка, за да бъде преизбран на "вълната на шадравана".

"Това са много интересни слухове, които не знам защо се пускат сега. Може би, за да разстроят стройната организация, която имаме в града. Варна има изключително успешен кмет в лицето на г-н Иван Портних, който се старае много и аз категорично го подкрепям. Виждате и в момента какви мащабни реконструкции се правят в града. Имам прекрасен екип, с който сме започнали сериозна реформа в областта на спортната политика и всичките ми усилия са свързани с нея. Чувствам се на мястото си като министър на младежта и спорта и нямам амбиции да сменям позицията си.", редна някак гузно Красен Кралев в ефира на bTV.

Защо Красен Кралев реши да се обясни напоително за "интересните слухове", когато те позаглъхнаха. Защо? И точно в ефира на bTV. Да не би Вики да се вижда в ролята на кметша? Ами ако се разсърди Вилислава, съпругата на варненския кмет. Леле каква мазна интрига ще се заформи. Варна имала "изключително успешен кмет", ниже скороговорно Кралев. Извършвали се "мащабни реконструкции". И, о, небеса - Красен имал "прекрасен екип", с който бил започнал "сериозна реформа в областта на спортната политика". Всичките му усилия били свързани с нея. Стоп. Нима Кралев няма да положи усилия в кампанията на Портних?

"Чувствам се на мястото си като министър на младежта и спорта и нямам амбиции да сменям позицията си.", блъвна отровно К.К. Чуйте го само - нямал амбиции да сменя "позицията" си. Ами ако имаше? Тогава? Кралев се превръща в образцов кариерист - "позиция", "позиция", "позиция"... Отвратителен "клиентелистки жаргон" на бивш радетел за "честни избори". Апропо. Красен Кралев подкрепя ли идеята за изборите във Варна да бъдат поканени международни наблюдатели, за да бъдат неутрализирани обвиненията, че се подготвя "Чувалгейт"?!

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО