"Фронтоваците" подкрепят основен съперник на Иван Портних?! Заформя се екшън във Варна

Преди няколко дни бургаски сайт позатопли, ех, изстинала медийна баничка. Комбинацията бе заформена с контрапие. Слухът беше реднат така, като че ли в центъра е Виктория Петрова. Тя щяла била да напуска телевидението, защото "Красен Кралев МОЖЕ да се кандидатира за кмет на Варна.", а тя примирала да бъде до него. От времето, когато наблюдавахме отблизо контактите с нашите служби на знаков консул в Бургас, от годините, когато изучавахме връзките на бигбоса Даут Кадрийски в Зоната, осигуряваща резервни явки на мрежата му в Текирдаг, не сме активирали толкова добре поставени местни информатори. Не че не бяхме наясно с медийните модератори, които режисират активното мероприятие с "дизайна" - "Красен Кралев кмет на Варна", но ни стана любопитна ролята на основен играч като Валери Симеонов.

Питането е - ще подкрепят ли "фронтоваците" основен съперник на Иван Портних, а не дали Красен Кралев се е меракландисал да прави Виктория Петрова кметша на Варна. Дезинформационната кампания е знак. К.К. е "медийно мюре" - нищо повече. Чрез активирането на операция "Бургаски вечери" подреждат в интригантска линия ключови фигури. Валери Симеонов тепърва ще бъде питан дали "фронтоваците" ще подкрепят основен противник на "Ванко" или ще издигнат свой кандидат-кмет на "морската столица". Димитър Николов, успешният кмет на Бургас, когото Бойко Борисов не спира да хвали заедно с Йорданка Фандъкова и Живко Тодоров, кмет на Стара Загора, пропускайки "разсеяно" Иван Портних, също ще бъде въвлечен в горещи интригантски пиески.

Ако "фронтоваците" заиграят с "реформаторите", а част от червените припознаят близкия до Делян Пеевски кандидат-кмет Данаил Папазов, във Варна ще се заформи предизборен екшън. Ентусиастите в ГЕРБ-Варна вече тръбяха за "служебна победа" на "Ванко", а той изглежда все по-притеснен. Има защо. Кроят му "шапката". От месеци го предупреждаваме - да се огледа в най-близкия си кръг.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО