Леле, що стана?! И "Сега", научи, ех, след нас за играта на "фронтоваците" във Варна срещу Иван Портних

"Преговори за взаимна подкрепа на кандидат-кметове водят Реформаторският блок и Патриотичният фронт, научи "Сега". Сред градовете, в които се готви сътрудничество, са трите най-големи в провинцията - Пловдив, Русе и Варна. В морската столица фронтоваците ще застанат зад Чавдар Трифонов, който е официално независим претендент, но де факто е кандидат на реформаторите. Те пък от своя страна ще застанат зад депутатите Искрен Веселинов в Русе и Славчо Атанасов в Пловдив, които са от средите на патриотите.".

"Здрасти, че бързам", редеше гаргарно-гавраджийски Белия от клуба на "Витошка", докато мачкаше Банкенския ентусиаст на бридж и покер. В чест на 9 май, денят на...и прочие, реднахме невинен текст за комбинациите на "патриотите" във Варна. Сложихме "Ванко" на Пързалката и съобщихме на ошашавените му пиарки, че хората на Валери Симеонов ще подкрепят "основен съперник" на варненския кмет. И що стана - "Сега" ни разкри, леле, леле, ставало дума за Чавдар Трифонов. Щото ние не знаехме, брех. И като подеха пласмента майсторите на копипейста, няма спирка.

Нека затвърдим. В текста за онази Пързалка посочихме ангелски невинно, че Бойко Борисов не споменава многозначително Иван Портних в една редичка с успешните кметове на ГЕРБ - Йорданка Фандъкова, Димитър Николов и Живко Тодоров. Лидерът на ГЕРБ повтори упражнението при Антон Хекимян в понеделник вечерта - спомена кметовете на София, Бургас и Стара Загора: Фандъкова, Николов и Тодоров, но за кмета на Варна Иван Портних нито звук. Защо ли?

Ако "реформаторите" и "патриотите" наистина застанат заедно в подкрепа на Чавдар Портних, шансовете му се увеличават многократно. Като прибавим предстоящият старт на предкампанията на Данаил Папазов, чиито изборджии и политически "патрони" в София вече са уредили международни наблюдатели за вота във Варна, Пързалката за "Ванко" е намазана. Сетете се от първия път с какво мазило.

Варненци на 2 февруари имат лаф за "кофата с вазелина" и маршрутирането към "вълнолома", пардон мола, както го наричат според науките си капитаните далечно плаване като Данаил папазов. Заформя се кошмарно изборно Сретение за уж сигурния победител Иван Портних. Само гледайте. Бойко Борисов трябва да не излиза от Варна през кампанията и да преговаря катадневно с "момчетата" като през юли 2013 г., ако наистина иска "Ванко" да спечели.  

bgsniper.com

 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО