Червени врътковци подкрепят Иван Портних. "Тъстовете" редят схеми за вота във Варна

Не може да е истина! Червени врътковци се продават "тъстовете", за да подкрепят Кликата по перфидно  мръснишка схема. Този път не  става дума за "вечния заподозрян" - емблема като Асен Дебелия. "Тъстовете" водят преговори зад кулисите със схемаджии, които не са на първа  линия, но не са лишени от влияние и ресурс за въздействие в изборджийските мрежи на БСП в "морската столица".

Публична тайна е - част от "старите играчи" в БСП-Варна подкрепят идеята червените да застанат зад кандидатурата на Данаил Папазов: професионалист, бил министър в правителство с тяхно участие и прочие. В средите на активистите се говори, че Данаил Папазов дори се обадил на Боби Гуцанов да го поздрави за именния ден на 2 май. Което не означава, че Борко ще влезе в тази комбинация. Напротив. Той е "тандем" с проф. Анелия Клисарова...

В същото време задкулисните фактори, които търгуват с вота на червените избиратели, очевидно напират да намажат яко Филията. Някои от тях са свързани с фирми, които се "дежурни" в печеленето на обществените поръчки от време оно. Други заформиха "бъркалка" със знакови местни кадровици като "тъстовете". Ако съперниците на "Ванко" не отчетат ефекта от мръснишките задкулисни комбини, могат да останат неприятно изненадани, след като бъдат преброени бюлетините.

Червената клиентела отдавна е продала идеалите на Столетницата във Варна. Патологичен кариеризъм е обсебил част от върхушката в структурите. Опитите на Борислав Гуцанов да отнеме русофилския вот от "атакистите" едва ли ще са достатъчни за успеха на  бесепарите. Офертата на "тъстовете" очевидно е примамлива за клиентелистите в БСП. Следете развитието на събитията. Кандидатирането на Данаил Папазов ще ускори процесите в Столетницата във Варна.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО