Шок. Варненски "русофоби", презиращи "Шишко" и медийните му измекяри, се черпят с "русофили" за TV7

Шок. Не може да бъде. Това не може да е истина. Не вярваме. Няма как някои от най-върлите "русофоби" във Варна да се черпят със сръбска скара и шльокавица заради суперската според тях новина, че руски босове, приближени до Владимир Путин, взели на абордаж телевидение, което е трън в очите на "шишковците". Обаче ги видяхме със собствените си очи. Варненски "русофоби", презиращи "Шишко" и медийните му измекяри, замезваха със сръбска скара и се черпеха с маркова шльокавица, пардон за гавраджийската гаргара, на пъпа на Варна. И що да видим - чудесни са чудесата господни - заклети "русофили" се реднали до вразите си. Какво става?

Любителите на "свободното руско слово" коментирали парада на 9 май и се възхищавали на строевата подготовка на руските войници. Бойците на Путин били на път да достигнат роботизираното маршируване на елитните части на Вермахта, известни в историята като най-добрите в набиването на крак. Обаче в миг прекрасен сменили рязко темата. Долетяла горещата новина, че операция "Руско ресто" преминава в нова фаза. "Русофобите" и "русофилите" одма се побратимили, щом като научили благата вест - медийните "шишковци" побеснели, че нарочени за близки до Константин Малафеев, слагат ръка връз телевидението на Цецо Банкеро. И?

Първо, Путин няма да има проблем с излъчването на парадите в TV7. Второ, "шишковците" тепърва ще го духат яко - до сливиците. Трето, редколегията на "Ню Йорк Таймс" щяла да се събере, научаваме, в спешен порядък и да обсъди пускане на опровержението на Лютви Местан, че ДПС не е "проруска партия".

bgsniper.com 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО