Ако и след гушването с "емблемите" Портних спечели пак изборите, значи варненци си го заслужават

Стотици граждани на Петрич се вдигнали на бунт срещу кмета Вельо Иванов (независим, подкрепен от СДС) и неговите заместници, изгаряйки чучела на представители на управата в града, гърми и трещи репортаж на "Нова тв". Супер, ама надали. Всъщност - пълна порнография. Горят чучела на кметове, обаче "компетентните" са в Симбиоза. На 20 февруари 2013 г. Пламен Горанов се самозапали пред сградата на общината във Варна. И? Бойко Борисов подаде оставка - час и половина по-късно. Не и кметът Кирил Йорданов - той стори това чак на 6 март, три дни след кончината на Пламен Горанов. На фона на този самопожертвователен, но и греховен акт към Бога, да се врещи за паленето на чучела на общинари в Петрич е най-малкото проява на лош вкус. Меко казано.

Иначе телевизионерите са в предизборна кушия - дронове фъркат избирателно. Журналистическо разследване на "Нова тв" осветило, ти да видиш, как фирми, близки до ръководството на общината, получавали всички поръчки за строителни дейности. Баничарница и автосервиз са извършвали ремонт на водопровод и са строили детски площадки. Собственик на една от фирмите е шурей на зам.-кмета на общината, леле, леле. Кметът на Петрич изби рибата: "Не отричам, че има шуробаджанащина. Тази баничарница и този сервиз са работили от 2007 г. Аз им дадох пълна справка как е работено, от 50 фирми извадиха 2-3. Тези ремонти са в село Коларово, водопровод за 3000 лв. и ремонт за 8000 лева. Те са одобрени от кмета на селото.".

Кметът Вельо Иванов обвини един от критиците си, че искал оставката му, защото не могъл да се "внедри" в голяма поръчка за пречиствателна станция, която била обявена преди 2 години. Според кмета в протестите срещу него е "замесена държавна сигурност", "политик от АБВ", а в Петрич в страхотна комбинация срещу него "работели" ГЕРБ заедно с БСП и ДПС. Малиии, ужассс, на подкрепения от СДС кмет световна конспирация май му се привижда. Иначе признава - "Има шуробаджанащина, за тези години грубо по 10-12 000 лв. на година е работил шуреят на зам.-кмета.", музиката свири туш.

КОЙ буни протестиращите в Пазарджик, Хасково и Петрич, общини, в които на власт са кметове, подкрепяни от партии в Реформаторския блок?! Кога тв публиката ще види какви ги вършат кметовете на ГЕРБ? О, да - Бойко Борисов вероятно не знае какви ги вършат "тъстовете" във Варна? Може би не е виждал и Грамадата, който повече от две години "краси" града, вервайте. Кирил Йорданов си отиде, но Симбиозата във Варна остана. Нима Бойко Борисов не знае, че във Варна кметът Иван Портних работи в чудна хармония с емблеми на Симбиозата?! Нима Бойко Борисов не е в час кои са "вечните фирми", печелещи обществените поръчки. Апропо. Нима Иван Портних не призна, че работи по договорите на Кирил Йорданов до 2015 г.?!

Всичко знае Бойко Борисов за Варна. И още как го знае, но е решил да спечели изборите в "морската столица" на всяка цена. Точно така - той е истинският шеф на предизборния щаб на Иван Портних, той е алфата и омегата на кампанията на кмета. Кой ще му скочи, на кого му стиска, кой ще организира присъствието на международни наблюдатели на изборите във Варна? Кои ще са тези кандидат-кметове, които ще разберат, че опитите им да оформят схема "Всички срещу Портних" са копипейст на провалени врътки против Кирил Йорданов? Как са "всички срещу Ванко", след като не смеят да шукнат срещу "Бойко"?!

Ако и след омерзителното гушване на Иван Портних с "емблемите", той отново спечели изборите, значи варненци си го заслужават. Отвсякъде. Както и народонаселението от провинцията извън "морската столица", ех, си заслужава "чучелата". Всекиму своето.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО