Бойко Борисов слага Красен Кралев на дузпата?! Забрави го за Разград, той се прави на кандидат-кмет на Варна

Бойко Борисов е бесен на министъра на спорта Красен Кралев заради "самосиндикалното заиграване" с медийните модератори на Делян Пеевски. "Премиерът слага Красен Кралев на дузпата. Той може да е първият, който ще си отиде от правителството след местните избори.", отсече наш агент на дълбоко прикритие в обкръжението на Бойко Борисов. Проверихме инфото по каналите на информаторите ни в най-близкия кръг на Лиляна Павлова. Любимката на Б.Б. дълго време въртеше номера на кмета Иван Портних, но вече е "влязла в отбора", гаргари се нашият човек. Всъщност Лили Павлова отново ще го играе шеф-диригент на кампанията, но за разлика от парламентарния вот, когато беше водач на листата, сега ще дърпа конците зад кулисите.

По време на кампанията миналата есен Лиляна Павлова толкова беше ошашавила Красен Кралев, че нашият стар приятел намачка празна бутилка с минерална вода, без да се усети по време на "тайна среща", пардон, в сладкарница "Цветница" в култовия квартал "Трошево" три дни преди изборите на 5 октомври. Не спираше да ни се жалва от "Лили"... Миналата седмица Лили Павлова заформи предълга среща с Иван Портних във Варна. Толкова се увлякла в бистренето на дългата предкампания, че закъсняла с тръгването за Разград и се наложило шофьорът й да се прави на звезда от Формула 1. Портних и Павлова обсъдили в тесен кръг разположението на силите, след като на последната сесия даже "съветници-дворняшки" вдянали, че "реформаторите" се цепят - СДС-Варна ще играе за кмета.

Точно Лиляна Павлова отдавна е потвърдила на Бойко Борисов, знаем това от Извора, че Иван Портних с основание подозирал Красен Кралев в "двойна игра". Така се стигна до СКАНДАЛНОТО ОТСЪСТВИЕ НА КРАСЕН КРАЛЕВ ПРИ ОТКРИВАНЕТО НА ТРИБУНА "МОЦИ". Бойко Борисов - на линия, Владислав Горанов, тоже, Лиляна Павлова, "първа пушка". Красен Кралев да не би вече да не е министър на спорта, а ние да сме пропуснали "новината"?! Как може точно той да не участва в рязането на лентичката? Апропо. Защо Бойко Борисов го набута в мушмулите, след като газета, свързвана с Делян Пеевски, подгря медийните банички от фризера с "кандидатурата" на Красен Кралев за кмет на Варна?! Защо медийните модератори на Делян Пеевски качиха на Пързалката Красен? Защо? Да не би да бачкат за Данаил Папазов?

Като казахме Данаил Папазов. Миналата сряда имаше сесия на Общинския съвет. Изключително добре поставен политико-корпоративен играч в отбора на Данаил Папазов получил, научаваме, sms от общинска съветничка - "Иван Портних 100% ще е кандидат-кмет на Бойко. Янко ще играе за него. СДС прави отделна листа от РБ. Емил Радев отговаря за тимаджиите.". Иван Портних не е осигурил на тимаджиите, каквото не са си поискали. Знае се кои фирми лапат най-сладките хапки от ремонтите. Кметът на Варна отстрани и последните кадри на Павел Димитров, овладявайки тотално ГЕРБ-Варна. Портних контролира напълно районните кметове на ГЕРБ. За три години овладя напълно структурите. Красен Кралев е никой за ГЕРБ-Варна. Обаче на образцов неблагодарник като "Ванко" му е хак да го пържат толкова безпардонно и нагло. Пласират напълно неправдоподобни интриги с безподобен гьонсуратлък.

Иван Портних изигра картите си пред Бойко Борисов по казуса "Кралев". Сега на ход са "тъстовете", които ще интервенират чрез Ицо Ламята. Пинизът е, че закоравял интригант като Б.Б., който от време на време се опитва да пунтира Алексей Петров-Трактора и да разиграва "под индиго" обичайните комбинации "отсреща" на Митьо, вече е приготвил обясненията за пред стария си приятел. "Ицо, всичко е под контрол. Разбрали сме се с момчетата. Знаем кой пуска интригите. Портних ще е кандидат. Кралев ще изпълнява други задачи. Вие ще работите с Лили и човека на Цецо.". Човекът на Цецо, когото има пред вид Бойко Борисов, е Цв. Паунов, разбира се. Ако Иван Портних продължава да се шашка от медийния пласмент на "шишковците", ще отвори оперативен простор за меневриране на Данаил Папазов.

Красен Кралев е напълно неизбираем. Винаги се проваля във Варна. Не можа дори общински съветник да стане. Ако Бойко Борисов не беше го реднал на избираемото трето място в листата на ГЕРБ-Варна като благодарност заради участието му в "кризисния пиар", когато Цветан Василев се опитваше да мачка "момчето от Банкя", посмъртно нямаше да стане депутат, че и министър след това. Нека си представим за миг, че Бойко Борисов реши да изтъргува кметската позиция във Варна, пускайки Красен Кралев като кандидат-кмет. КОЙ ще спечели от Врътката? КОЙ. Когато Красен загуби, "Бойко" ще го върне ли в кабинета? Вики ще продължи ли да бъде министерша по спортна линия, или ще й се наложи да сменя ресора?!

Дали пък да не попитаме Арменеца, който се е вживял в ролята на задкулисен вълшебник? Всуе се напъва - "Ванко" може да бъде "изработен", може да бъде заложен на Дупката, но преиграването с интригата с казуса "Кралев" е контрапродуктивно. Този медиен балон ще се спука като на селски панаир. Онези, които спореха с наше смирение, че Красен Кралев няма да бъде министър на спорта, след като първи и единствени написахме това още през ЮНИ м.г., знаят защо. О, да - за една бройка да забравим. Не само Лиляна Павлова е настоявала Красен Кралев да не бъде в Разград. Кирил Домусчиев също не страдал, пардон, от липсата му. Никак даже. Сетете се от първия път защо. Основните играчи изолираха Красен, но за сметка на това гърми като "герой" на медийните измишльотини - "Борисов сменя Портних с Кралев".

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО