Цв.Цв. обяви Портних за кандидат-кмет на ГЕРБ за Варна...в Пловдив! Балонът "Кралев" се спука като на селски панаир

Преди дни реднахме със снизходителен сарказъм, че балонът "Кралев кандидат-кмет на Варна" ще се спука СКОРО като на селски панаир? И? Цветан Цветанов обяви Иван Портних за кандидат на ГЕРБ за кмет на града. Направи го в Пловдив - сред пеещите фонтани и големите музикални форми на всички издухани флигорни. Малиии, ужассс - Вики няма да става кметша, ти да видиш. Малоумната и насрано-шлякана дезинформация с медийния пласмент, че Красен Кралев щял бил да бъде кандидат-кмет на ГЕРБ за "морската столица", се отля в канализацията. От месеци пишем, че така ще се случи. Точно така и стана. Кой ли не се упражни, кой ли не се усука - не и ние с Веселина Томова от "Афера". Както и да е - паметливите знаят за какво става дума, предплатените медийни олигофрени не ни вълнуват.

"Иван Портних ще бъде номинацията ни за втори мандат, защото това, което започна и това, което реализира в момента, трябва да бъде продължено и Варна трябва да стигне нивото на другите градове, които успяха да се развият през последните години. Искам специално да благодаря на Иван Портних три години по-късно за това, че действително успя да се справи много успешно, направи успешни политики и в момента е натоварен с много отговорности и даже не знам как е успял да намери време да дойде днес в Пловдив, за да уважи своя колега Иван Тотев.", редна с партократски жаргон Цв. Цв. във Филибето. И като се затръшка Цв. Цв. за работливия кмет на Варна, няма спирка. Иван Портних трябвало още същия ден да се прибира във Варна, защото в събота щял бил да проверява строително-ремонтните дейности там. И все пак - защо трябваше да номинира "Ванко" пред "майничките"..?

Първо, защо Цв. Цв. със селски пиниз качва Иван Портних на Пързалката, обявявайки кандидатурата му в Пловдив, а не във Варна? Второ, защо Бойко Борисов обяви номинацията на Димитър Николов лично, а "Ванко" бе позорно вдигнат за кандидат в Пловдив от осъден на две инстанции? Да не би в ГЕРБ кандидатите да са групирани в "Първа лига" и като лидери на "Б"-отбора? Трето, Цв. Цв. ли ще стартира пак кампанията на "Ванко" като през 2013 г., когато кандидатът на ГЕРБ загуби на първи тур от световно неизвестен кандидат като Христо Бозов, та се наложи три дни преди втория тур на пожар да идва Бойко Борисов и да спасява положението чрез разговори с "момчетата" и шетня на Емил Радев, Красимир Петров и Павел Христов?!

Скандалът е потресаващ, не мислите ли? Цветанов "вдига" Портних в Пловдив за кандидат-кмет на Варна. Чевръсти радиоводещи, известни с усуквациите си около Бойко Борисов, тутакси препълват електронните пощи с "новината от Пловдив". Защо ли? Така Иван Портних стана кандидат на пеещите фонтани. Апропо. Не написахме ли преди седмици за предстоящ "Шадраван секиш"?! Цв. Цв. перверзно лиши "Ванко" от фантазиране за победа на първи тур. Направо го "уреди" - на втория тур ще гледаме класиката: "Всички срещу ГЕРБ". И не става дума за съперниците, за недоволните и гневни избиратели иде реч. Обаче.

Колко пъти да пишем, че дори част от червените кохорти ще гласуват под строй за "Ванко", защото продажни бесепарски функционери са резнали китки с "тъстовете"? Колко пъти да пишем предупредително, че поне един от основните кандидати ще настоява за международни наблюдатели, защото има основателни съмнения за подготвяне на операция "Чувалгейт"? Както и да гласуват варненци, менкащите чувалите ще имат думата - тези усойни задкулисници удариха в земята даже Сталин, който намачква опозицията си във върхушката на болшевишката партия със знаменитата схема: "Не е важно кой как гласува, а КОЙ брои бюлетините!". Да видим.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО