Чейнчаджии окупираха площад "Ванко 2" във Варна. "Софийските бригадири" си бъркат в носа

Чейнчаджии-цигани превзеха площад "Ванко 2" (Наричан така от зевзеци-варненци заради мечтания от "Бойко" втори мандат за кмета Иван Портних.) във Варна. "Като напаст са, истинско нашествие!", бучат възмутени законопослушни граждани, докато внимават да не се спънат в някоя "башмайсторски" поставена плочка.

На терена са стари кримки. Ама от най-печените с "куклите" от едно време. Част от старата бригада на Живко Санжето също е на линия. Екипите действат като щурмоваци, не пропускат чужденец. Периметърът е обхванат като в специализирана ченгеджийска операция.

"Санжетата" са разставили наблюдатели по "външната линия". Фронтмен пресреща чужденците, действа като "авангард", истинска метла - не изтърва никого. Край бившия култов "Снек бар" на някогашната прекрасна морска столица остават двама играчовци-контактьори с ченгетата, които ги покриват в "реално време".

Докато Румяна Бъчварова бълва "бисер след бисер" за екшъните заради циганските безобразия в "Орландовци", Варна е превърната в мушия за чейнчаджии "от малцинството", както се наричат помежду си. "Софийските бригадири" в това време си бъркат в носа, разбира се, за да не кажем друго, пардон и прочие.

Специално за шефа на ОД МВР-Варна Даниел Пашов и другарите му от София ще реднем, че когато шеф на РДВР-Варна беше полк. Любо Димитров, а "позитанците" решиха да правят анти-СДС кампания с масовки на чейнчаджии, трябваше само да позвъним на полк. Бончо Ангелов, за да бъдат изправени до стената на хотел "Черно море" десетки "тарикати". Беше впечатляваща гледка. Пожарникарят "Бойко" да се радва на сегашните началници в ОД МВР-Варна.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО