Разводи и любовници на кандидат-кметове дъвчат в политическото задкулисие на Варна

Семейният статус е ключов за политическата кариера на почти всеки от основните играчи в България - ако не се казва Бойко Борисов, разбира се. Варна не е изключение. В морската столица се е стигало и до комични "съвпадения". Кирил Йорданов и Добрин Митев избраха да се "бракуват" година преди изборите през 1999 г. От няколко седмици из политическото задкулисиe на Варна плъзнаха слухове за семейния статус на някои от "обичайните заподозрени" като кандидат-кметове.

О, не - не иде реч за Иван Портних. Няма начин. Съпругата му Вилислава и тъстът Красимир Маринов контролират напълно ситуацията. Не става дума и за Чавдар Трифонов и Данаил Папазов. Дори не и за Борислав Гуцанов. Тогава за кого - кой друг може да се намеси в играта? Е, не очаквайте от наше смирение да ви предложим "домашен белот" с открити карти. Има и други "основни кандидати", чието (не)включване в играта може да наклони везните в една или друга посока.

Битката за номинациите ще извади наяве "тайните", които в момента дъвчат закоравелите интриганти в политическото задкулисие на Варна. Някои от партийните комбинатори вече заграждат приближени репортерки, за да ги използват за пласмента. Интересът им е очеизваден - подмятането на пикантерии трябва да поприкрие истинския скандал във Варна: клиентелните схеми в Симбиозата.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО