Униформени гей-морячета от Германия плъзнаха из Варна и "Златни пясъци". Да се готвят София и Банкя

Ошашавени варненци с правилна сексуална ориентация се дивиха във вторник и сряда на нашествието на униформени гейове от клуб във Фленсбург, провинция Шлезвиг-Холщайн. Нежните момчета се бяха барнали в "холандки". Групата явно бе с културистка насоченост - "най-якият" гей-културист беше сложил на лявата си ръка капитанска лента със знамето на ФРГ. Униформените им шапки бяха с цветовете на дъгата, разбира се, а отгоре се мъдреше емблематична перчица.

Гейовете бяха "чисти арийци" - Химлер нямаше да може да им се нарадва, пардон и прочие. Руси и синеоки та дрънкат - Фленсбург е един от най-северните градове на Германия, разположен край Фленсбургския фиорд. Според наши приятели с правилна сексуална ориентация от Регенсбург, друг прекрасен старинен немски град, във Фленсбург имало най-много гейове на глава на населението във ФРГ. Явно се чувства влиянието на близката Дания, известна с гей-общностите си.

Гей-морячетата са пристигнали специално за "София прайд" в събота, но като чуха, че най-прочутият мачо в България, който по съвместителство е и премиер на страната, бил от Банкя, тутакси решиха да посетят този градец от селски тип. Гейчетата говореха стандартния немски за северняци, но без педерастка "мелодичност" - твърдо, че твърдо. Невежи девойки не разпознаха гей-символиката и заприказваха фронтмена на групата на лош немски. Английският на лидера беше впечатляващ - никакъв немски акцент.

Нашите роднини и приятели от Регенсбург ни развеждаха в края на 90-те години из старинните немски градове. Фленсбург е неустоимо красив, невероятен град, страхотен. Прочуто е яхтеното му пристанище, както и емблемата на града - Северната порта. Адмирал Карл фон Дьониц, когото Адолф Хитлер посочва като свой наследник, преди да се самоубие на 30 април, е задържан от американците във Фленсбург в началото на май. Вероятно би се обърнал в гроба, ако можеше да види какви "морячета" са превзели града на неговата последна битка.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО