Милиони купуват изборите във Варна. Командированите "софийски бригадири" си бъркат в носа

Забравете социологическите проучвания и рейтингите, когато става дума за изборите във Варна. Милиони купуват изборите във Варна. Командированите "софийски бригадири" си бъркат в носа. Разположението на силите сред съперниците сочи фаворит и люта битка за второто място, което да даде шанс на претендентите за втори тур, а там - КАКВОТО ПАЧКА ПОКАЖЕ. Фаворитът от своя страна ще се напъне на първия тур, за да отреже мераците на конкуренцията и мачът да приключи бързо-бързо. Сложно упражнение. Ако не бъдат напазарувани политически лидери и цели партии, разбира се.

Схемите за манипулиране на изборите са известни - врътки по Процедурата, които започват от подготвянето на списъците и свършват с "Чувалгейт". Някои от претендентите вече писнаха, че ще искат международни наблюдатели. Така стигаме до друга основна схема - разкешването. Дебели пачки ще осеят предизборните писти. "Половината от избирателите във Варна ще бъдат купени. Поне половината. Почтеният вот ще е останалата част - в най-добрия случай. Този път няма да се търгува само вота на циганите. Ще се кеши и на продажни българи.", отсече прекрасно осведомен изборджия.

"Бойко" провокира апетита на играчовците, когато миналата седмица даде заявка, че във Варна тепърва ще се наливат мангизи. От една страна внушението е - "Няма да ви пусна до кацата с мед, нали си знаете.". Обаче от друга внушава - "Наши хора ще оберат каймака, разбира се, но и за останалите на Софрата ще има трохи.". Сбутването на трохарите край Софрата вече е факт. Преговорите се водят в София. Обаче не в "онзи гараж" в Банкя. Посредниците на Цв.Цв. вече завъртяха сондиращите рандевута с основните партийни играчи от "морската столица".

Намазани партийни гешефтари въртят срещи със "спонсори" в Бургас и Русе. Апропо. Руските "контрольори" канят влияещите фактори от Варна на дискретни рандевута в Русе още от времето на модератори на Терена като Игор Г. и като Владимир К. Не че руснаците се месят пряко в изборите, о, не - обаче след знакови "консултации" в определени медии излизат "журналистически разследвания" за манипулиране на изборите от неудобни кандидати. Руските "контрольори" по обичая си се правят на "конспиратори" и въртят "тайни срещи". Американците са безпардонни - тестват претенденти направо в Амбасадата. "Бойко" вероятно от тях е научил пиниза с "минаването през гаража"...

Преди да стартира разкешването за избиратели, ще се редне бюджетът за купуване на журналюги, разбира се. Все още не им е ред. Сега се плаща на партийни "лидери". Диплят се компромати - от разколебана сексуална ориентация, пардон, до едва прикривани алкохолни и наркотични зависимости. Главният инструмент за манипулиране на изборите ще бъдат, разбира се, мангизите - ще се наливат пари, за да се лапнат пари прим от Раздавачката през следващия финансов цикъл.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО