Знакови ДС-консултанти "заграждат" кандидат-кметове на Варна, не забравят "ЧРД" на ДС-легенди

По ирония на съдбата някои от знаковите ДС-"консултанти" решиха да заформят най-важните си за кандидат-кметската предкампания в петък, когато рожден ден имат две легенди на "тихия фронт" във Варна. Иде реч, разбира се, за о.р. полк. Любомир Димитров и о.р. подп. Петър Пенев, които са родени на една и съща дата - 26 юни. Не само кметските ДС-"консултанти" са им пожелали, научаваме, обичайното - здраве, разбира се. Любо Димитров беше последният шеф на ДС-Варна, а Петър Пенев - на отдел 06 на управление 06.

Особено активен е о.р. полк. Марин Черкезов, бивш шеф на РЗ "Сигурност"-Варна, чиято "консултантска експертиза" впечатлява най-вече с потресаващо точните прогнози. Черкезов е председател на Общинския съвет в Аврен, спекулира се, че "АБВ" може да го издигне за кандидат-кмет. В същото време той не забравя и за кметския вот във Варна - сред колегите му в службите вече вървят залози за кого "ще играе Черкеза".

Павлин Павлов, който също има дълъг стаж в "тайните служби", вече се е ориентирал, докладват чинно агентите ни в обкръжението на един от нарочените като основни кандидати. Павлов е известен като бивш шеф на дирекция в общината по времето на първия мандат на Кирил Йорданов. На 11 март 2004 г. на специална пресконференция в култовия ресторант "Библиотеката" Павлин Павлов съобщи, че подава оставка.

Иван Портних не го мислете. Той също не е лишен от ДС консултации. Зевзеци твърдят на смях, че той от години е подложен на консултантска обработка в най-близкото си обкръжение - от "тъстовете", разбира се. Експертизата е шесташка и румнаджийска. Всъщност и в службата Портних има неформален консултант по линия на РУМНО - един от заместник-кметовете е бивш кадрови офицер от РУМНО и РУ на ГЩ, нарочен като вербовчик на близък на "Ванко".

Ако кандидат-кметовете, които ползват консултантските услуги на ДС-емблемите се надяват, че те не разменят неформално информация, тежко се заблуждават.

bgsniper.com  

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО