Пламен Градинаров влиза в битката във Варна. Люта схватка се заформя за район "Приморски"

Издигат Пламен Градинаров за кандидат-кмет на район "Приморски" във Варна. Възможните варианти за явяване пред него са два - може да се пусне като кандидат, издигнат от инициативен комитет, но може да предпочете да бъде партиен кандидат на БСП-Варна. Засега ще спестим кой от двата варианта ще бъде предпочетен. Нашите шпиони в БСП-Варна и в най-близкото обкръжение на о.р. кап. II ранг Пламен Градинаров чинно докладват, че той ще обяви решението си за формата на явяване, когато наближи същинската предизборна кампания.

Пламен Градинаров беше два мандата успешен кмет на район "Приморски". Освен несъмнения си авторитет в БСП и влиянието в средите на червените хардове, той се ползва с доверието на едрия бизнес в града. Легендарната разведка от РУМНО и РУ на ГЩ няма как да не разчита и на ефикасните приятелски мрежи на емблематичните "тихинайци". Градинаров беше шеф на Разузнавателния отдел на ВМС във Варна, но през последните години е известен повече като бивш кмет на "Приморски".

Пушилката около кандидат-кметовете на Варна прикри активностите по линия на районите. Включването на влиятелна фигура като Пламен Градинаров в кушията няма как да не повлияе и на вота за градски кмет. Познавачите знаят защо.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО