"Търсете жената" представя кандидатурата на Анелия Клисарова за кмет на Варна. БСП-Варна подкрепя...

След като видяха зор с партийната кандидатура на Борислав Гуцанов през 2011 г., когато Асен Дебелия "намаза филията" от богат всеяден кандидат-кмет, червените решиха отново да хитреят. Сдружение "Търсете жената" ще представи кандидатурата на проф. д-р Анелия Клисарова на 16 юли от 19.30 часа в Археологическия музей. Апропо. Надежда Михайлова стартира кампанията си през 2001 г. от двора на Археологическия. Дами със стил...

"Избрахме точно това място, защото е символ на непреходността на Варна, на града ни, който заслужава във всеки един момент от историята си да е онзи град, с който всички варненци да се гордеем. Заставаме зад кандидатурата на проф. Клисарова, защото сме убедени, вярваме, че е дошло времето след толкова много години и толкова мъже начело на Варна, градът за първи път да бъде поет от твърди ръце, в кадифени ръкавици.", каза председателят на Сдружението вицеадмирал от запаса Петър Петров. Той уточни, че членовете на сдружението вече са провели разговор с проф. Клисарова и тя е приела тяхната покана да участва в местните избори. В четвъртък, пред гостите на сдружението, ще обяви защо го е направила.

Членове на сдружението "Търсете жената" ще бъдат и част от инициативния комитет, който ще внесе регистрацията на проф. Анелия Клисарова като независим кандидат за кмет в общинската избирателна комисия, спазвайки изискванията на изборния кодекс.

"Вярваме, че много варненци под една или друга форма ще застанат зад кандидатурата на проф. Клисарова за кмет на града ни, защото тя е доказала, че може да ръководи както Медицинския университет, на който беше ректор два мандата, една от най-важните медицински клиники в страната, тази по нуклеарна медицина в УМБАЛ "Св. Марина", така и министерството на образование. Освен това е жена и както е казала Маргарет Тачър  - "Ако искаш нещо да бъде казано, помоли мъж. Ако искаш да бъде направено, помоли жена." - може да направи каквото трябва и когато трябва, за да бъде Варна град, с който всички да се гордеем.", каза още вицеадмирала от запаса Петър Петров, на снимката долу.

Поканите за събитието се връчват почти церемониално, установи наш човек, който трябваше да получи предвидените за редакцията. Мероприятието по представянето на Анелия Клисарова щяло да бъде уважено и от нашумелия кандидат-кмет за район "Приморски" о.р. кап. II ранг Пламен Градинаров. БСП-Варна подкрепя и двамата, разбира се. Червените се връщат към формулата "независими кандидати", подкрепени от БСП. Да видим резултатите.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО