ПОЧИНА НАСКО ЛАСТИКА. НИКАКВО ОТРАВЯНЕ. ТИРАЖИРАНАТА ВЕЧЕРЯ С ЖОРО КАМИЛАТА – ПЪЛНА ЛЪЖА!

Атанас Радев – Наско Ластика е починал днес, научи АФЕРА от свои брилянтни източници. Както писа АФЕРАq Ластика, който е свидетел срещу ОПГ на Иво Гела, след като е хапвал у дома си, внезапно се свлича, проронвайки "Отровиха ме" и незабавно е откаран в болница. Ластика е бил логично под тотално нервно напрежение, предвид че е свидетелствал срещу Иво Гела и компания и се е страхувал за живота си.

Първи тиражира новината сайта на Веселин Данов "интриги", в който бе тиражирана тоталната лъжа, че Наско Ластика е вечерял в заведение с Георги Андреев – Камилата и пред него се е свлякъл "отровен". Благодарение на "чули – невидели" "интриги", мръснишки бе пласирано името на Жоро Камилата, като се тиражираха откровени лъжи.

Впоследствие, в болницата, органите на Ластика започнаха да отказват, вдига висока температура, а преди дни, след като температурата е овладяна, както писа АФЕРА, е дал надежда за оправяне и дори е проговорил заваляно. Въпреки това лекарите бяха "50 на 50" за изхода от ситуацията.

Диагнозата на Наско Ластика е: ТУМОР НА МОЗЪКА И ПИЕЛОНЕФРИТ, разкри АФЕРА. В организма му не са открити никакви следи от отрова.

А тиражираната лъжа и мълва, че Жоро Камилата е бил с Наско Ластика, когато му прилошава, очевидно цели мръснишки интриги. АФЕРА разкри, че Жоро Камилата се е виждал с Наско Ластика, но МНОГО ДНИ преди Ластика да колабира. На всичкото отгоре, точно Жоро Камилата да бъде спряган като "враг" на Ластика, може да тиражира единствено болен мозък, който няма хабер от отношенията в морската столица. Или пък има, но умишлено създава интриги.

АФЕРА научи, че е образувана проверка от столицата по случая със смъртта на Наско Ластика, поради факта, че е свидетел по досъдебно производство.

Afera.bg

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО