Бойко Борисов бесен подир припадането на Иван Портних. Авери на "Ванко" треперят от "тъстовете"


Припадането на Иван Портних ужаси "елитните" във Варна. "Тъстовете" излезли от първоначалния шок и ужас. Техни "бригадири" готвели наказателни мерки срещу авери на "Ванко", които треперели от "тъстовете". Гербаджии от кръга на Павел Димитров припомнят остросюжетна история в "Папагал" преди няколко години. Бира подир бира, бира подир бира... Тогава "тъстовете" се намесили и приятелят по бира бил отстранен от кръга на "Ванко".

Бойко Борисов бил бесен след припадането на Иван Портних, твърдят ниши хора в най-близкото му обкръжение. Красен Кралев и Лиляна Павлова го играели нещо като "силно загрижени". Розалина Пиарката била "кълбо от нерви". Нещата са сериозни. Припадането на Иван Портних се случи точно на старта на предкампанията. Кметът постна осветени фонтанчета, а премиерът ги сподели, ти да видиш. И? Ами нищо - часове по-късно "Ванко" се свлича пред ужасени варненци.

Мълвата плъзна за часове из града. Гербаджийската клиентела е дамлосана. Сайтаджиите на "Шишко" не смеят да шукнат - за тях няма такава новина. Напълно се потвърди инфото, че емблематична фигура като Делян Славчев Пеевски подкрепя кандидата на Бойко Борисов във Варна. "Бойко нареди на Красен да стартира кампания за кризисен пиар, за да не се срине рейтинга на Иван!", отчита се наш агент на дълбоко прикритие в гербаджийската върхушка.

Одма предлагаме на Красен Кралев да организира маратон "Шадраваните на Варна". На Ванко ще му дадем преднина, колкото си иска. Имаме само едно условие - да тичкаме в най-голямата жега. Ние може да сме костюмирани, а той ако иска да бяга дибидюс. След това пиарките му пак да бръщолевят, че бил припаднал заради юлската жега. Ако пък е с толкова крехко здраве, да се пенсионира от политиката. Тя е за корави мъже. Политическите курви са башка.

Как пък никой друг костюмар не припадна заради горещината под дебелите сенки в парка? Как пък никой друг не се дехидратира? Защо ли се взривиха социалните мрежи? Само хейтъри ли пишат - "На всички предизборни мероприятия на Ванко трябва да има линейка.". Това е единственото, което може да се публикува. Другото не е за цитиране.

bgsniper.com  

 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО