Чавдар Трифонов търси решенията за всеки квартал на Варна

Мащабна кампания в 20 района на Варна предприема днес и утре независимият кандидат-кмет Чавдар Трифонов. С мотото "Сподели проблем! Вземи решение за Варна!" кандидатът за кмет прави допитване за най-наболелия проблем във всеки квартал на морския град. Доброволци ще анкетират гражданите между 17 и 20 часа в седем пункта на район "Приморски", в четири на район "Одесос", три – на "Младост", по два във "Владиславово" и "Аспарухово", както и в селата Звездица и Константиново.

"За да намериш правилните решения, трябва да не губиш прекия контакт със съгражданите си. Необходимо е да се интересуваш от проблемите дори и на най-отдалечения от центъра микрорайон или местност", коментира инициативата Чавдар Трифонов. Всеки, който желае да организира лична среща по проблемите на неговия район с местната общност и кандидата за кмет, може да остави координати на доброволците в някои от 20-те пункта.

Кампанията за допитване до гражданите независимият кандидат-кмет стартира още през май. Тогава варненци изведоха, като нерешени за целия град, въпросите за състоянието на пътищата, трафикът и паркирането, непосредствено следвани от проблемите с корупцията в местната власт. Въпреки природните си дадености, за жителите на втората по големина община в България, водеща остава темата с недостига на работни места и ниските доходи на заетите.

 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО