Година подир ареста кметът на "Младост" все още решава за "Максуда". Детска площадка запустява край кметството


На 5 август в национален тв ефир Христо Христов, кмет на район "Младост" във Варна, обеща в началото на другата седмица да започне събарянето на незаконните постройки в циганската махала "Максуда". Началото на "другата седмица" мина и замина, а услужливите журналюги, отъркващи се край дебелосаните телеса на властниците, все още не са привикани да отразят, ех, събарянето на копторите.

13 август 2015 г., 365 дни подир ареста от ДАНСаджии, Хр. Христов все още решава като как да излезе от положението. Преди да го задържат на 13 август сутринта в дома му, Христов раздаваше щедри обещания, че ще реши проблемите с циганските "бидонвили" във Варна. Така и до днес. Нещо повече. След като го освободиха от ареста, Хр.Хр. обясняваше надълго и широко как са го "ударили" заради циганите.

Няма да е лошо Христов да обърне внимание най-сетне на детската площадка край кметството. На метри от кабинета му оградата е съборена, а до 5 август царуваха бурени над метър. Заради нашата намеса и напрежението на сесията на Общинския съвет Иван Портних и Янко Станев изпратиха бригада да окоси бурените, а в събота предстои нова акция. Питането е - къде е кметът на района?!

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО