Червените безхаберници ще катастрофират на изборите във Варна. Градинаров и Михайлов "изгарят" в районите?!


Жестоко изборно фиаско се задава за БСП-Варна. Сиропираните "социологически" проучвания няма да спасят червените в "морската столица" от потресаваща катастрофа на вота. Покрай Анелия Клисарова, която е обречена срещу Иван Портних, Чавдар Трифонов и Данаил Папазов, щели да "изгорят", научаваме, и сочени като избираеми и силни кандидат-кметове на райони. Пламен Градинаров, подкрепен от БСП-Варна като независим за район "Приморски", и Неделчо Михайлов, тоже подкрепен от червените като независим кандидат-кмет за "Владиславово", също щели да инкасират минуси заради тежкото разцепление в БСП-Варна.

С изненада установихме, че срещу успешен бивш кмет на "Приморски" като Пламен Градинаров се е оформила мощна опозиционна вълна. Враговете на Борислав Гуцанов и Аврам Тодоров, който горещо подкрепя Пламен Градинаров, даже минават чертата. Докато се пазят от хората на Краси Янков, двамата дългогодишни червени лидери може да отнесат яки крошета от своите редици. Борко Гуцанов лансира харизматични дами за челото на листата за общински съветници - като Милена Георгиева от "Аспарухово". Само дето така се сдоби с кохорта недоволници. Засега се таят, но готвят мощно "ресто" на изборите.

Неделчо Михайлов също не бива да храни големи надежди за решаваща подкрепа от БСП-Варна. Напротив. Червени хардове вече се договарят с кандидата на ГЕРБ-Варна за кмет на района. Николай Костадинов е изградил мощна мрежа за подкрепа. Обезпечил е логистични схеми от двата гербаджийски лагера - на Павел Димитров (Николай беше много близък с дъщеря му Ирена...) и на Иван Портних. Негови хора са привлекли дори кадри на Янко Станев, бивш кмет на "Владиславово". Станевистите са недоволни, защото техни хора били уволенени от кметството по времето на Неделчо Михайлов.

Негативните нагласи и раздорите в БСП-Варна не са изненадващи. Червените години наред разиграват едно и също читалищно театро - играйкат с "независими" кандидати. Повече от 25 години не могат да пласират свой кадър за кмет на града. Сега са на път да провалят силни независими кандидати като Пламен Градинаров и Неделчо Михайлов. Щом като и за емблематична и влиятелна фигура като Пламен Градинаров, бивш шеф на Разузнавателния отдел на ВМС във Варна, червени активисти му броят годините и килограмите и стифират "компромати" за негови близки няма какво да добавим. Разложението в БСП-Варна е лешоподобно и срамно.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО