Леле, Борисов, вдигат Кирил срещу твоя "Ванко". Намесват и Краси Премянов този път в играта

Не може да бъде. Не вярваме и това си е. Ами ако все пак се окаже светата истина. Тогава? Леле, Борисов, вдигат Кирил Йорданов срещу твоя "Ванко". Ако бившият кмет четиримандатник се пусне в кушията, това означава сигурен втори тур - при това кошмарен отвсякъде. Чудничко посрещане на Бойко Борисов във Варна - няма що. Не че интригата за прословутото явяване на Кирил Йорданов на кметския вот не е въртяна из медийното пространство от закоравелите варненски политически сплетници. Обаче в навечерието на 15 август звучи някак мелодраматично, без пардон за гавраджийската гаргара.

Доскоро се смяташе, че Красимир Премянов няма да даде на Кирил Йорданов своите тракийци. Вече намесват и него. Тракийците заставали зад любимия си Кирил. Само като си представим реакцията на Бойко Борисов, одма ставаме върло загрижени за Краси, който почти не пропуска да пристигне във Варна специално за празника на града. Ако и в събота се изтипоса пред катедралния храм, няма как да не вгорчи живота на посрещачите Бойкови, които и без това са изумени заради горещата оперативно-политическа обстановка в "морската столица".

Кирил Йорданов може да обърка плановете на Б.Б. и Цв.Цв. да избегнат втория тур чрез "антицигански вот", събаряйки подир празника няколко незаконни ромски постройки. Кирил има да си връща на "Бойко" - леле колко много има да си връща. Бедна му е фантазията на Бойчето. Да видим все пак дали няма да го уплашат в последния момент - Кирил е известен "смелчага".

bgsniper.com

 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО