Факторът "Янко Станев" решава вота във "Владиславово". "Личният вот" на Иван Портних е "бонус"

Емил Радев се оказа много печен изборджия. Установихме това между двата тура на изборите за кмет на Варна през 2013 г. и веднага го написахме. Тогава някои хора се разбучаха - Янко Станев беше сред тях. Сега вече не бучат - даже вече играят заедно. Обаче Емо Радев вече си изгърмя патроните в район "Владислав Варненчик", стигна тавана си. Вече може да има само отлив.

Остава да се цака "личният вот" на Иван Портних. Походът на майките с количките с деца от неделя ще се повтори - Иван Портних се нафотка на плакат с Николай Костадинов. Банерите греят в "присъдружните", пардон, контролирани сайтове. Така стигаме до прословутото "триене" на Клаузевиц в изборните баталии.

Съперникът на Николай Костадинов е на "минус" заради внушението, че ТИМ не губи при какъвто и да е резултат - Емил Радев и "Тъстовете" са двойна гаранция. Кандидатът на ГЕРБ печели от допълнителното мотивиране на Янко Станев, който бил разочарован, научаваме, от поредното изостряне на обстановката, след като в петък вечерта са поети "приятелски ангажименти" по телефона. Това е важен "плюс" за Н.К., ако някой не се врътне в последния момент.

Янко Станев е опасен за противниците си, защото напълно контролира електоралните си кохорти - човек по човек. "Избори се печелят като битка на война - човек по човек." Това беше най-важното послание на Янко Станев през кампанията, когато даваше излишно дълги интервюта, но беше пропуснато от опонентите. Сега ще им се наложи да се сблъскат с Онтологията - познанието за битието.  

Факторът "Янко Станев" решава вота във "Владиславово". "Личният вот" на Иван Портних е "бонус". Костовистите, представени от Любо Роев, скачат здраво на Янко Станев. Екшън? Или кюрдски кинжал за подарък? Кангал?

Важни срещи предстоят в петък и събота. "Тъстовете" и Дидо Дънката ще се намесят "скофтия". Хората на Цв.Цв. във Варна не се натягат много-много. Да видим резултатите.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО