Варненски "зидари" заформиха и "руска ложа". Руски масонски "спецназ" превзе Варна, чакат се GSG-9 и SEAL

Руски масонски "спецназ" превзе Варна. Таман бяхме хванали бройката на "зидарските" ложи в морската столица и се оказа, че корпусът на местните масони е попълнил редиците.

Варненски "зидари" заформиха и "руска ложа". Вътре руснаци бол, разбира се. И всичките намазани. Как няма да им стане майстор на стол "брат" Янчо?

Да не би да е закъсал руснак-масон с по-малко от два имота по Черноморието. Руснаците-масони имат нужда от нотариуси за сделките. Брат Янчо е насреща.

Оказа се, че руските масони в България не спазиха заповедта на Путин да си продават "прогимназиите" по нашето Черноморие. И не сбъркаха.

В сряда вечерта "Кремъл.тв" обърна Палачинката. Доскоро "Россия 24" плюеше България и българите, сега изведнъж се сети за епопеята с освобождението на Плевен, за гази Осман Паша се присети, за Скобелев, за Тотлебен, за "братята"-българи.

Както и да е. Путин менка потоците, но руснаците-масони във Варна не си бъркат ложите, защото се чакат и германците. Сетне братята-Хамериканци ще реднат за пореден път - "Обединявайте се!".

bgsniper.com

 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО