Цветан Цветанов във Варна: ГЕРБ промени страната и общините с извоюваните победи

2015 г. бе тежка година за ГЕРБ. Ние трябваше да спечелим местните избори не просто заради самата победа, а защото повече от всякога правителството на Бойко Борисов се нуждаеше от силна подкрепа. Извоюваната победа на местните избори даде изключително голям шанс на ГЕРБ да промени страната и общините. ГЕРБ успя да върне България в единствения възможен път – европейският.

Това заяви във Варна председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Той изтъкна, че през 2015 г. България е усвоила 97 % от еврофондовете. "Сега отговорността, пред която сме изправени, е още по-голяма”, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ. По време на срещата с областното ръководство и членове на общинските структури на ГЕРБ-Варна Цветанов направи детайлен анализ на резултатите от местните избори през 2015 г.

На събранието присъстваха областният координатор на ГЕРБ-Варна и кмет на града Иван Портних, народните представители от ГЕРБ-Варна, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев, общински съветници и членове на партийните структури от цялата област.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО