Грамадата пред Билдинга във Варна е "измислен паметник". Няма осъдени корумпирани общинари "в памет" на Пламен Горанов

Фалшиви и лицемерни "поборници" за справедливост и законопослушание ореваха орталъка, че прословутата грамада пред сградата на общината във Варна била "в памет" на самозапалилия се като акт на протест Пламен Горанов. Ало, страхливци, какво сте сторили, за да бъдат разследвани и осъдени публично известните корупционери сред "елитните" на морската столица? Нещо сте написали? Нещо сте казали? С имена, факти и данни? Моля?

Нещо не сме ви забелязали. Не ви виждаме да протестирате. Срещу Делян Славчев Пеевски протестираха месеци. Спряха го само за ден протест - на 14 юни 2013, но излизаха на улицата месеци. Имаше дни, в които срещу наглото безсрамие протестираха десетки и десетки хиляди.

Няма как 30-40 000 да бъдат купени. По никой начин. Софиянци скочиха срещу наглостта на БСП и ДПС. И намачкаха наглеците. Дори доказан инатливец като Ахмед Доган разбра, че не може да се справи с обществения натиск и се отказа от проекта "Орешарски".

Какво имаме срещу това във Варна? Протестиращите десетки хиляди варненци НЕ пометоха Кирил Йорданов от властта. Отстрани го Пламен Горанов. Нещо повече. Бойко Борисов подаде оставка два часа след самозапалването му. Обаче. Пламен Горанов протестираше и срещу Общинския съвет. ТОГАВАШНИЯ! Миналата година имаше местни избори. Беше избран "нов" Съвет. Недоволните отбиха номера с мижаво оспорване на резултатите. И?

Срещу кого са "протест" и за кого са "памет" натрошените и струпани плочки пред Билдинга СЕГА? Кирил Йорданов го няма. Общинските съветници не си подадоха оставките, но пък някои от неподалите вече ги няма. Други са отново на линия подир нов избор. Пламен Горанов се пожертва. Този саможертвен акт не може да бъде изтрит от историята на Варна и никакви камъни не могат да бъдат скрижалите на тази Памет.

Саможертвата на Пламен Горанов заслужава подобаващ Знак, а не струпани натрошени плочки. Паметта за него е в сърцата и съвестта, а не в грамадата, превърната във фетиш за "пропаганда с консумация".

Напразно се напъват шлякани слугинчовци на провален "политик" като Добрин Митев. Врещенето им е потресаващ цинизъм, защото точно техният любим Добрин Митев докара на власт Кирил Йорданов, който щеше да загуби за пореден път от Христо Кирчев, ако доказан комплексар като Иван Йорданов Костов не реши да се прави на "Командир", издигайки на инат губещ кандидат на СДС.

Варна не заслужава грамада от натрошени плочки. Тя е паметник на лицемерието, а не знак на почит и памет за саможертвата на Пламен Горанов. Обаче. Варна и варненци не заслужават и страхливи управници, които се оправдават за "преместването" с ремонт. Иван Портних трябва поне веднъж да застане като мъж, а не да се крие зад Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Общинския съвет.

Първо, Пламен Горанов заслужава подобаващо уважение, а не натрупани камънаци с внушение за боклучавост. Второ, политическите боклуци трябва да бъдат изринати от Билдинга с всекидневен натиск, а не с кресливи поръчкови шумотевици и блъсканици като на 5 август м.г. Трето, "видимите резултати" не са плочки и шадравани, а катадневна работа за добруването на варненци.

"Доброкачествени нищожества" (Чоран) има не само сред "елитните". Професионалните поръчкови "протестиращи" какви са? Истинската памет за саможертвата на Пламен Горанов е битката за справедливост и законопослушание. Осъдени след доказване на престъпленията им корумпирани общинари ще бъдат най-добрия паметник за самопожертвалия се варненнец.

Подобострастните вопли и стенания на шляканите лицемерници са отвратителен гърч на "доброкачествените нищожества". Гнусота и безсрамие. Всекиму неговото.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО