Джейсън Стейтъм идва във Варна, ще снима „Механикът 2”

Екшън актьорът Джейсън Стейтъм отново ще дойде във Варна, за да снима филм. Според интернет базата данни за филми Imdb, част от снимките за втората част на филма „Механикът" ще се във Варна и София.

Сцените към филма на режисьора Денис Гансел се снимат в няколко държави - Бразилия, Австралия, Тайланд и България. Датите за снимките тук не са обявени. Очаква се „Механикът: Възкресението" да бъде пуснат по кината през август.

Втората част на „Механикът" е с подзаглавие „Resurrection" („Възкресението"). В копродукцията на САЩ, Франция и Тайланд ще участват още Джесика Алба, Томи Лий Джоунс и др.

Това ще бъде втора визита на Джейсън Стейтъм във Варна. Кинозвездата бе в града през лятото на 2013 г. Заедно с други холивудски величия като Силвестър Сталоун, Долф Лундгрен и Уесли Снайпс тук Стейтъм снима сцени от „Непобедимите 3".

Зад гърба си Стейтъм има филми като „Две димящи дула", „Гепи", "Транспортер" 1,2 и 3, „Италианска афера", „Револвер", „Огън в кръвта", „Смъртоносна надпревара" и поредицата „Непобедимите". Изпълнява сам почти всички каскади на бой, опасно шофиране, плуване, като само в краен случай използва дубльор. /dariknews.bg

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО