Варненски гербаджии треперят за арести. В София ги облъчили "работно" с мълва, че са закачени на разработка

"Разработката на титаните", с която спецслужбите уж щяха да режат пипалата на "Варненския Октопод", се оттече в Канализацията. Защо ли се шашкат тогава някои от "елитните" във Варна?!

След профилактичната, пардон и прочие, реч на Бойко Борисов срещу корупционерите в ГЕРБ, плъзнаха сочни слухове, че подир акцията "ДАЙ" готвят нова илюстрация за имитиране на битка срещу корупцията.

Варненски гербаджии яко се разтрепериха. В София ги облъчили с остра мълва, че са закачени на оперативна разработка и всеки момент трябвало да очакват реализация - т.е. да ги проснат и да ги закопчеят.

Ченгетата ровели около схеми с "обстоятелствени проверки" и комбинации чрез кадастъра. В играта са засечени ненаситни гербери и техни "коалиционни партньори", известни като "Винишката група".

В понеделник сутринта във Виница са засечени на оперативка двама гербаджии и техен ортак, който от месеци е в полезрението на службите. Следи се всяко движение ОПГ "Винишка четворка", тъй като има сигнали, че мафиотите се готвят да забегнат в далечна чужбина.

В ципията са филмирани и двамка от "Тъстовете" - единият е от фракция "Аспарухово", а другият - от бригадата на "Златните". Ако ги закопчеят, значи "Баце" пуска кръвчица на "Тъстовете", за да разреди напрежението край Главния Тъст и пицарията в "Аспарухово".

Междувременно в кафенетата край Билдинга ври и кипи. Схемата за апепитните търговски точки все още се "доработва", разбирайте - текат пазарлъци като за световно. "Тъстовете" и "дънковците" не могат да се спазарят с хората на "Котараците" и "Треньора по тенис".

Ако корумпираните варненски гербаджии, замесени в имотни измами и пране на пари, се отърват само с арест, да викнат по едно на "дръжките на микрофони" във Варна. Разстрелът на Тишо Здравеца беше показно за измамниците с "обстоятелствените проверки".

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО