КРАЛЕВ (РОСИЦОВ ПЕНКОВ), ВЪРНИ ОБЩИНСКИТЕ КИНТИ!

На 4 февруари 2015 година АФЕРА извади на показ $елегантната врътка$, чрез която спортният министър от правителството на Бойко Методиев Борисов – Красен Кралев УЖ се разделя със собствеността върху медиите си: "СПОРТНИЯТ МИНИСТЪР УЖ НЕ БИЛ СОБСТВЕНИК НА КУП МЕДИИ. ЧОРБАДЖИЯ ВЕЧЕ Е … 87 ГОДИШНАТА МУ МАЙКА. ПРЕЗ НЕЯ ЛИ ЩЕ МИНАВАТ БИЛБОРДОВЕТЕ И КАМПАНИЯТА НА ГЕРБ ПО МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ?!"

АФЕРА разкри, че 88 годишната майка на Красен Кралев Султанка Костова Кралева е в писана преди той да заеме министерския пост като собственик на медиите му. Една от които е варненския сайт "Варна утре", чийто отговорен редактор е Росица Пенкова.

На 24 февруари 2016 година АФЕРА написа: "БОРИСОВ, КЬОРАВ ЛИ СИ? 61 200 ЛВ. ИЗЛЯЗОХА ОТ ВАРНЕНСКИЯ БЮДЖЕТ, ЗА ДА ГИ НАЛЕЯТ ПРИ НАЕМНИЦА НА МИНИСТЪРА ТИ КРАСЕН КРАЛЕВ!"

Тогава описахме как с решение на ГЕРБЕРЕСКИЯ Варненски общински съвет се отпускат по предложение на постоянната комисия "Финанси и бюджет" сумата от 61.2 хил. лв., с която щяла да бъде финансирана дейността на дружеството "24 часа Варна". Парите са отпуснати за 4информационно сътрудничество, логистична и медийна подкрепа в популяризиране работата на органите на местната власт".

"24 часа Варна" е с регистрация от 19 януари т.г., а негови съуправители са журналистите Виолета Камбурова – Симеонова и Росица Пенкова. До 2009 г. те бяха част от екипа, работил по регионалното издание на в. "24 часа" във Варна. Искането за общинско финансиране било за направа на местна притурка на "24 часа", нищо, че "24 часа" нямат общо с това.

Така наемницата на спортния министър Красен Кралев – Росица Пенкова лапна 61 200 лева общинска пара. КРАЛЕВ (РОСИЦОВ ПЕНКОВ), ВЪРНИ ОБЩИНСКИТЕ КИНТИ!

НА СНИМКАТА Е СОБСТВЕНИЧКАТА НА МЕДИИТЕ НА КРАЛЕВ – 88 ГОДИШНАТА МУ МАЙКА, КОЯТО НА ПРАКТИКА СЕ ЯВЯВА И ШЕФКА НА РОСИЦА ПЕНКОВА.

КРАЛЕВ, ВЪРНИ КИНТИТЕ!

Afera.bg

 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО