Борислав Гуцанов се редна край Корнелия Нинова на юбилея на Сергей Станишев, уж "плонжирал" на Михаил Миков

Михаил Миков не беше засечен от фоторепортерите, наточили се да нащракат уважилите поканата на бившия премиер за юбилея. За сметка на това Корнелия Микова и Борислав Гуцанов бяха нафоткани. Краси Янков този път не беше "сянка" на Корни.

Няма как. Янков бързо се ориентира, доказал го е, и подир язвителния ни сарказъм реши поне на юбилея да не се пъха много-много край Нинова. Малко ли се навираше около нея по време на честванията за Деня на победата.

Няма лошо Борко Гуцанов да уважи бившия си шеф. Нали с него гласяха на 26 март във Варна кой как да играе на конгреса. Е, нагласиха го - до Костадин Паскалев опряха до Корнелия Нинова. Следва "Гоце" и "Бригадира".

Обаче как ли Борислав Гуцанов ще убеди Корнелия Нинова, че ще се "разбере" със стария си партиен опонент, пардон и прочие, Красимир Янков. Никак. Тази трябва да е малоумна, за да повярва, а не е - трета година го доказва.

Всъщност играта за лансирането й на позицията започна още през януари 2014 г., а ние първи и единствени писахме тогава за "благото намерение" на влъхвите зад кадър да я наложат за председател на Столетницата. Как ли ще повярва за "разбирането"?

БСП-Варна от години тъне в отровно блато от интриги. Събират се лобита, разпадат се клики. Петнадесет години едни и същи "основни играчи". И? БСП-Варна върви от развала към провала. Всеки плюе другия зад гърба му. Отврат червена.

Варна е столица на червените интриги. Обаче БСП ще се провали за пореден път от "Позитано" 20. Прав е Бойко Борисов. Заврели са се там и никаква "комуникационна революция", обединение и работа със структурите не може да ги спаси.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО