Кеширани журналюги, заковани в СРС-та срещу политици-бандити. Кадър на "Цецо Синтаксиса" запознат с "материалите"

Малииии, ужасссс, надплатени "на черно" (!) поръчкови журналюги били заковани, научаваме, в мнооооого тайни СРС-та, водени срещу политици-бандити. Подкупните драскачи и драскачки, най-паче, яко се облажили от кампанията за местните избори.

Инфото от опасните СРС-та разкрива задкулисните машинации на модератори на предизборни мушингии, които са "разхвърляли як бюджет" (цитат) за ненаситни медийни играчи. Кешираните "държачки на микрофони" са лапали хилядарки. Много хилядарки!

В записите се чуват рецитирани инициали на кандидат-кметове - на градове, на райони. Само инициали. Няма дори малки имена. Няма прякори. Само веднъж една от "държачките на микрофони" се изпуска, ех, с фамилия на кандидат-кмет.

Става дума за кандидат-кмет на район във Варна, играйкащ с едни "котараченца", ах, недей - 5 000 лв се е тръшнал. Не че е станал кмет. Обаче "държачките" са "усвоили" няколкостотин хиляди лева общо. Няма грешка. Сумите са потресаващи.

Винаги сме знаели, че тези боклучави същества, са супер алчни. Убедени сме били, че става дума за шибани продажници, които са превърнали "журналистиката" в дашна гювендия, но числата са втрещяващи. Бедна им е фантазията какво ги чака!

След като осветим Схемата, техните чорбаджии ще се усетят толкова застрашени, че едва ли повече ще им пълнят гушите с пачки. Всички са изредени в Справката - по медии и "правилни политици". Всички. Повечето са жени и по-точно: курви.

Специално за "Цецо Синтаксиса" ще се погрижим да му стане до гъзоболното ясно, че ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ. Нека сетне да отрича - дали неговите изборджии не са разкешвали в кампанията "на черно" за поръчковите мърши. "Официалния ресурс" е башка.

Очаквайте продължение - само в един от големите пристанищни градове десетина продажници и продажнички, най-вече, са разделили ("по братски", както казват руски ченгета) почти "една милка".

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО