"Гоцевисти" се давят в мокри сънища за "Южен поток" 2. Привиждат им се 20 милиона за лапане само от Варна


Намазани "азбукари" се точат за дебели пачки с мангизи. Официалното посещение на Владимир Путин в Гърция и коментарът му за съмнителното бъдеще на "Южен поток" не успя да охлади ентусиазма им.

Сега сънуват "Южен поток" 2. "Дидо" и старата портова схема го докараха до една "милка" на месец от тръбите, които Владимир Путин не иска да си прибере, преди да донамачка местните "тарикати".

В Гърция Путин заяви, че Русия повече няма да пръска с лека ръка пари за енергийни проекти, които ЕС да осуетява. Въпреки това ненаситните "гоцевисти" не се отказват - напират да лапат.

Привиждат им се 20 милиона само от Варна. Събарят Бойко Борисов от власт и пускат "Южен поток" 2, ти да видиш. Или поне си вярват, че ще заблудят пак руснаците. Текат им лигите за "ресурс".

В същото време кадри на "Баце" като "Муша" и "Ванко" продължават да крепят "азбукари" на блажни позиции. Потресаваща шуробаджанащина. Човек на "Цецка" пази поста на протеже на "Гоце" и "Запалката".

Покрай "азбукарите" и червени лапачи се надяват да топнат лакоми човки. Алчници от Партията присвояват "ресурс", предназначен за централата, който вече е сметнат без Кръчмаря за кампанията през есента.

Този път не става дума за фигури от кръга "Тъстовете". Връткави политически шанаджии мамят "Ванко" като образцов безхаберник, който бил чувал за "едни други ЦИФРИ". Така и не се научиха, че иде реч за "числа" тези.

Обаче. Най-важното са го усвоили - да скубят, да щавят, да работят "с кожи на клиента". Бедна му е фантазията на "Ванко", когато "Баце" му покаже "истинските тефтери" и го попита "азбукарите" ли източиха Касата.

"Тарикатите" са заформили Симбиоза, в която хранителната верига на политическите хищници не се интересува от партийна принадлежност и блябосване за "власт и опозиция". "Азбукарите" излязоха от властта, но продължават яко да топят човки.

Повтарят схемата на депесарите, които и досега блажат, защото Бойко Борисов си мечтае за стабилност чрез Схемата - "Всички на Софрата". Става дума за "елитните", разбира се, не за "ехалето". Апропо. Московският МУЛТАК ще го отнесе заради "азбукарите".

Междувременно те могат да продължават ентусиазирано да се давят в "мокри сънища" за цицане от "Южен поток" 2. Имаме питане - "важните руснаци" знаят ли, че "азбукарите" искат да са им ортаци.

Щото иначе ще има не "руско ресто", а БУМ-БУМ. И сетне Отпевание. Всекиму неговото - на лапачите-"азбукари" да им се притури.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО