МИНИСТЪР КРАЛЕВ НАРЕЧЕ "АФЕРА" КЛОАКА. КОГАТО СИ ПОТЪНАЛ В ЛАЙНА, КРАЛЕВ, ДОБРЕ Е ДА СИ ТРАЕШ!


На 22 май т.г. АФЕРА публикува: ТЕФТЕРЧЕТО "ВЛАСТ – МЕДИИ = КИНТИ". ВИЖТЕ КАК СЕ ВЗИМАТ "ОФИЦИАЛНИ", "НЕОФИЦИАЛНИ", "КОМИСИОН" ЗА ДА НЕ СЕ ПИШЕ ИСТИНАТА! На 29 май т.г. темата бе дискутирана при Сашо Диков в "Просто Диков" по BIT телевизия. Вижте тук: http://www.bitelevision.com/za-edin-drug-tefter-palen-s-pari-medii-i-vlastnitsi/. На 29 май т.г. АФЕРА публикува: 9,5 МИЛИОНА ОТ "ОПЕРАТИВНИ ПРОГРАМИ" ПЛЮС 6,5 МИЛИОНА ОТ

"ТОТОТО" ЗА КРАСЕН КРАЛЕВ ОТ "БОРИСОВ 1". ОЩЕ ЗА ТЕФТЕРЧЕТО "ВЛАСТ – МЕДИИ = КИНТИ".

"19 минути" на журналиста Борис Ангелов – www.19min.bg препечатва публикацията на АФЕРА: 9,5 МИЛИОНА ОТ "ОПЕРАТИВНИ ПРОГРАМИ" ПЛЮС 6,5 МИЛИОНА ОТ "ТОТОТО" ЗА КРАСЕН КРАЛЕВ ОТ "БОРИСОВ 1". ОЩЕ ЗА ТЕФТЕРЧЕТО "ВЛАСТ – МЕДИИ = КИНТИ".

Във Фейсбук, под публикацията на "19 минути", министърът на спорта от правителството с министър председател Бойко Методиев Борисов, е коментирал така, обръщайки се към журналиста Борис Ангелов: красен кралев"Боре, цитираш клоаката афера?! Не мога да повярвам!"

Първо, ще цитирам Кеворк Кеворкян, който преди дни в своята публикация "Как им висят плъхове от устите" онагледи ЛАПАЧИТЕ и така:

"Сещам се и за един епизод от книгата на Кавъндиш "Вътрешно разузнаване". Бившият служител на МИ-5 разказва следната история.
В един мразовит зимен ден, в малко селце на стотици километри от Москва, селянин намира премръзнала птица със счупено крило и решава да я сложи в купчина с тор, за да се сгрее. Малко по-късно по пътя се задава друг селянин, който чува щастливо пеещото птиче, изважда го от купчината тор и го сготвя за вечеря.

Според Кавъндиш, в тази стара история има три поуки: Не вярвай, че всеки, който те бута в лайната, е твой враг. Не вярвай, че всеки, който те изважда от лайната, ти е приятел. Ако си потънал в лайна, е добре да си траеш." Второ, КОГАТО, а не АКО, Кралев, си потънал в лайната, е добре да си траеш.

Защото: животът е въртележка и никак не е сигурно докога ще си капия на лицето Бойко Методиев Борисов. Знайно е как шитка капиите си Той. Защото: комплексарството, което има и друга дума – "масонство" – омешало интересите на зидарите, като септична яма, никога не е индулгенция за измъкване, още по-малко пък за лицемерна "праведност".

Защото: когато наречеш някого "клоака", Кралев, се налага да имаш и сърце, и дупе, да понесеш ответния снайпер. Без да трепериш, без да се гърчиш зад гърба на Бойко Методиев Борисов.

Защото: така "битка" дават само неидентифицираните полови същества, а не МЪЖЕТЕ.

Трето, наглостта, арогантността, подобието на напомпана "сила", произлизащи все и само от ВЛАСТТА, може и СЕГА да ти дават ВЛАСТТА да покриеш и замажеш АЛЧНОСТТА, но животът е въртележка, Кралев!

Когато следващия път кацнеш на "клоаката" "АФЕРА", като миризлива, зеленясала на цвят, душегубка – муха, внимавай много, ама изключително много внимавай! - с лайната, да не те удавят безвъзвратно.

Гъз глава затрива, Кралев. А алчен гъз кръв сере.

Веселина Томова, "Афера"

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО